8K Views

Het verbeteren van de B2B Customer Support?

Updated 20 September 2017

Facebook Linkedin

B2B is de Toekomst !!

B2B verspreiden zich als een vuur in het bos tegenwoordig. Mensen hebben een idee over B2B en zijn voordelen en zijn ze verschuiven in de richting van B2B.

B2B gaat om de inkoop en de tijd die nodig is voor het besluit is meer. Elke tweede wat je ziet in de omgeving is in verband met B2B.

Volgens Frost & Sullivan projecten, B2B e-commerce zal hit $12 biljoen in de verkoop wereldwijd in 2020 omhoog van $5.5 miljard in 2012.

Onderstaande afbeelding vergelijkt B2B-koper de verwachtingen die de drijfveer zijn van het buigpunt.

Een ander beeld toont hoe de Productie en Groothandel drijft de groei-

Zo kunt u zien hoe de B2B-regel zal de markt. Als B2B is enorm, zodat het management een onderdeel vraagt veel verantwoordelijkheid.

Als u een markt in de B2B-sector, dan een van de cruciale factor voor het succes is „klantenservice„.

Belang van de Klant te Ondersteunen in B2B

In uw bedrijf, krijgt u alle soorten klanten. Wat zal geduld met je hebben en sommigen zullen vragen voor onmiddellijke oplossing of follow-up.

Nu, is het noodzakelijk om follow-up van de klant die contact met je op zodat ze het idee hebben dat hun boodschap is die door u is ontvangen en u bent op zoek naar het.

Zodra u de oplossing kunt u terugkeren naar dat bericht of e-mail en de klant krijgt het antwoord. Voor de efficiënte en tijdige reactie, zal u ook het huren van medewerkers voor de klantenservice.

Maar, er is altijd een angst dat er misschien de mogelijkheid dat een deel van de medewerkers geen antwoord goed naar de klanten en door de natuur, je zou kunnen verliezen op de verkoop en reputatie.

Hoe verbeter je de B2B Customer Support?

In het onderstaande gedeelte, ik zal de lijst uit enkele punten die u zal helpen in het versterken van de ondersteuning van de B2B-

Ongedaan maken in de toegewezen tijd:

Het verkrijgen van de antwoorden voor uw vragen, problemen op tijd gunstig is voor elk bedrijf. U kunt de uitvoering van een dergelijke vorm van ondersteuning van het systeem, die stuurt een e-mail kennisgeving aan het ondersteunend personeel wanneer een query wordt gemaakt.

Na de e-mailnotificatie, het ondersteunend personeel kan controleren en terugkeren naar de query in de toegewezen tijd en de klant tevreden.

U kunt ook de functie als „E-Leidingen“, waardoor uw support medewerkers kunnen terugkeren naar de klant via hun e-mails zonder de support portal.

Bewust Gebruikers met Knowledgebase:

Knowledgebase of veelgestelde vragen (FAQ) is geweldig en behulpzaam. Het helpt de gebruikers om duidelijk hun twijfels door zichzelf.

Je moet gewoon een lijst uit de vragen en de antwoorden en kan de gebruiker naar uw site komen of uw support-site en duidelijk hun twijfels.

Rapport om de Prestaties te Volgen van de agenten:

Agent Rapport toont de ondergang van elke parameter is gebaseerd op verschillende ticket eigenschappen, zoals de prioriteit, type, het aantal agenten en klanten reacties.

U kunt bijhouden hoeveel tickets hadden agenten het oplossen van vandaag? Waarom is er een teruggang in de resolutie van de afgelopen paar maanden en nog veel meer.

Door het volgen van de prestaties kunt u ervoor zorgen dat uw klant krijgt alleen de hoogste kwaliteit van de ondersteuning.

Multi-Channel Ondersteuning:

Gefrustreerde Klanten neem contact op met de ondersteuning van meerdere kanalen, zoals Social Media in de hoop op het krijgen van hun problemen opgelost of zo snel mogelijk beantwoord.

Dus, heb je voor te bereiden van een systeem, zodat je kunt krijgen alle klanten die vragen, twijfels, klachten op een verhoogd platform van verschillende kanalen.

Dit zal u helpen bij het beheren van de klant efficiënt en geen e-mail moet worden verwijderd. Bieden amazing & tijdige ondersteuning om uw klanten via alle mogelijke kanalen en het creëren van een gelukkig en tevreden klantenbestand.

Is er geen Customer Support Tool om de Klanttevredenheid te verbeteren?

Ja, u kunt check UVdesk Helpdesk Support-Systeem en biedt voldoende mogelijkheden om het verbeteren van uw klantenservice.

U kunt verhogen van uw omzet, mis nooit meer een e-mail van uw klant en het bijhouden van de verslagen van uw makelaar voor het verbeteren van de customer service-ervaring.

Ik hoop dat je genoten hebt van dit artikel. In geval van twijfel over deze functie, mail ons dan op support@uvdesk.com

 

Category(s) uvdesk
. . .

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked*


Be the first to comment.