Your data security and privacy are our priority.

We are concerned about your data security and privacy.

Ticket Beveiliging

UVdesk Helpdesk komt nu met PCI DSS link security compatibiliteit waardoor uw gegevens zijn bij ons veilig. Wij maken gebruik van Amazon Web Server is een beveiligde server. We gebruiken ook Cloudflare Bescherming voor de beveiliging van de site en neemt een back-up van de gegevens van de klant op regelmatige interval.

Mailbox Beveiliging

We volgen drie stappen security proces voor de Mailbox Security - Login Beveiliging, Server Beveiliging en Beveiliging van de Gegevens. We zorgen ervoor dat er geen schietgaten, die kan leiden tot een XSS-aanvallen ( Cross-Site Scripting (xss), zodat de waardevolle gegevens die door de gebruikers in de tickets zijn veilig en niet kwetsbaar voor een cyber-aanval.

 

Vercijferings-Gegevens

Uw gegevens worden in gecodeerde vorm die niet worden benaderd door ons ook. Dit vermindert het risico van lekken van gegevens en uw gegevens worden veilig en vertrouwelijk. U bent vrij om encryptie van alle data die je wilt en bevestigen deze gegevens telkens wanneer een gebruiker toegang heeft tot het op uw ticket systeem.

PCI DSS Compatibiliteit

We volgen PCI DSS link voor de bescherming van uw gegevens heeft ingevoerd. Beveilig uw gegevens en u bent volledig vrij om te kiezen welke gegevens u wilt beschermen, en bieden we ook alle details van deze beschermde gegevens naar de beheerder samen met het beveiligen van de gegevens in Beveiligd Gebied Logboeken Weergeven.

Hoogste Niveau van Beveiliging

Wij maken gebruik van Amazon Web Server is een beveiligde server voor het hosten UVdesk. Wij maken ook gebruik van de tools voor data compressie zal het comprimeren van de media en maken Helpdesk snel. We gebruiken ook Cloudflare Bescherming voor de beveiliging van de site en neemt een back-up van de gegevens van de klant op regelmatige interval, zodat geen van uw kostbare gegevens. Door CDN ( Content Delivery Network), wij halen gegevens in de lokale database met hoge snelheid en dat maakt het ook UVdesk verlichting snel.

SSL

Standaard bieden wij gratis SSL-Beveiligde-Verbindingen naar al onze gebruikers die gebruik maakt van ons domein. Het zal zeker te zijn dat alle data die tussen de webserver en browser worden beschermd. Wij maken ook gebruik van SendGrid om uw mails van UVdesk Helpdesk.

 

witte lijst

Bronnen die in het kader van dit hoofdstuk niet worden gefilterd. Dit is nuttig in gevallen als de eigenaar wil beperken de gebruikers van bepaalde bronnen, maar tegelijkertijd willen om toegang te krijgen tot bepaalde specifieke gebruikers van die bron.

 

Zwarte lijst

Bronnen die in het kader van dit hoofdstuk zal volledig worden verworpen. Als de eigenaar van een IP-adres of de domeinnaam van de gebruikers afkomstig van de meegeleverde IP adres of de domein naam zal worden beperkt toegang tot uw steun systeem volledig.

 

Geïntegreerde App Beveiliging

U bent volledig vrij om te kiezen welke gegevens u wilt beschermen, en bieden we ook alle details van deze beschermde gegevens naar de beheerder. De beschermde gegevens worden in versleutelde vorm, dus het zou onmogelijk zijn voor de hacker om toegang te krijgen tot het een punt van de tijd. Wanneer de klant de toegang tot de gegevens dan niet versleuteld en daarna weer het zal worden in versleutelde vorm.

Rechten de agenten

Ook zorgen wij dat het ondersteunend personeel of de agenten die werken en handvaten uw waardevolle gegevens echt zijn. We kennen de functies en verantwoordelijkheden aan die ondersteunend personeel die de moeite waard zijn. Geen willekeurige ondersteunend personeel of agent kan de toegang tot de kwetsbare gegevens van de gebruikers op het ticket systeem.

 

Cloudkul Snelheid Optimalisatie

Cloudkul optimaliseert de prestaties van uw site, analyseren voor het beter resultaat en maakt gebruik van geavanceerde hulpmiddelen. Nu, UVdesk heeft de handen ineengeslagen met Clouldkul, die zal verbeteren de prestaties van UVdesk, het super snel en beschermen van uw waardevolle gegevens. Uvdesk ' s op het Hoogste Niveau beveiligd worden verzorgd door niemand minder dan Cloudkul - Amazon Web Server, Cloudflare Bescherming, CDN ( Content Delivery Network) en nog veel meer.

We zijn ernstig en streng als het gaat om uw beveiliging van de gegevens. We vertrouwen op de Cloudkul voor Login Beveiliging, Server Beveiliging en Beveiliging van de Gegevens die waakt over alle tijd en afstand te houden XSS-aanvallen en andere mazen van UVdesk Helpdesk.

 

Erhöhung des Verkaufs durch bessere Unterstützung

Shakehand with a company who deals in eCommerce since last 13 years

ANMELDUNG PLANEN SIE EINE DEMO