Betaalbare Prijs

De verschillende plannen op stelen-away prijzen voor u. Kies het pakket als per uw eis.

Choose Payment Type

 • For Large Scale industry with fully customizable features

  $36.00

  Number of agent(s)

  2

  SIGN UP*$15 charged per agent per month when billed annually or $18 month-to-month
  *Minimum 2 Agents

  Pro Features and...
 • Full Portal Customization, uvdesk

 • Featureanfrage

 • Unbegrenzte Postfach (e)

 • Wissensbasis (unbegrenzt)

 • eCommerce Mehrkanal

 • For Large Scale industry with fully customizable features

  $360.00

  Number of agent(s)

  2

  SIGN UP*$15 charged per agent per month when billed annually or $18 month-to-month
  *Minimum 2 Agents

  Pro Features and...
 • Full Portal Customization, uvdesk

 • Feature Request

 • Unlimited MailBox(s)

 • Knowledgebase(Unlimited)

 • eCommerce Multi channel

Prijzen Probleem FAQ

Heb je twijfels over de prijs of de plannen? Bekijk deze Faq ' s die voor uw medewerking.

We houden van je heel veel dus we willen niet te betalen als een barrière. Als per uw gemak, u kunt betalen per jaar of Maand-tot-Maand voor de Pro-en Enterprise Plannen en te genieten van UVdesk.

Nachdem die Probezeit abgelaufen ist, bekommst du nach der Anmeldung eine sofortige Nachricht auf deinem UVdesk Portal. Es wird mit Pro & Enterprise Trial Plan passieren. Grundplan ist für immer frei. Wenn du nicht für die Pro- oder Enterprise-Pläne gehen willst, dann kannst du deinen Plan herabstufen und für den Basic Free Plan gehen und die UVdesk-Services ohne Mühe genießen.

Na uw Proefabonnement is verlopen, krijgt u een bericht zodra u inlogt in uw UVdesk Paneel. Selecteer op Kies op de Plan knop te drukken. Nu, u zal worden doorverwezen naar een nieuwe pagina waar u keuze uit drie pakketten, de functies, en de Koop-knop. Vink op de Koop-knop van het plan dat u nodig hebt voor uw systeem. Na het klikken op de Koop-knop, u zal omgeleid worden naar de Betaling Informatie pagina. Voer uw factureringscyclus, Agenten, TIN en Facturatie-Adres en klik vervolgens op de Koop-knop. U zal omgeleid worden naar de payment gateway pagina na het klikken op de knop Nu Kopen. De betaling en dan genieten van de diensten van UVdesk voor uw systeem.

Na uw proefabonnement is verlopen, zullen uw gegevens niet worden gewijzigd of gebruikt voor enig doel. Het is uw gegevens en die zal van jou alleen - veilig en vertrouwelijk. Zodra u hebt bijgewerkt naar een plan, dan kunt u toegang krijgen tot die gegevens weer. Ook kunt u downgraden naar gratis plan op elk gewenst moment en het te gebruiken voor de levensduur.

Ja! U hoort het goed! U krijgt alle genoemde functies in het Basis-Plan van UVdesk gratis en zal altijd gratis. Geniet van de voordelen van het Basis-plan van UVdesk zonder enige betaling boundation. Functies, zoals Social Media App-Integratie, e-commerce Apps, Form Builder-App en nog veel meer zijn beschikbaar in de Pro-En Enterprise-Plannen.

Nadat u zich heeft aangemeld voor de proef plan, kunt u inloggen in uw UVdesk Paneel en ontdek al haar Premium-functies. Op elk punt van de tijd tijdens de proefperiode, kunt u een plan van aanpak en voor het betalen van uw account wanneer je voelt dat dit het juiste moment voor u, binnen uw proefperiode.

Increase sale by better support

Shakehand with a company who deals in eCommerce since last 8 years

SIGN UP SCHEDULE A DEMO
css.php