Brievenbus

Mailbox-functie kunt e-mails die zijn verzonden naar een specifiek e-mail adres worden automatisch geïmporteerd naar het support ticket systeem als een ticket.

Nu, de eigenaar of de medewerker kan het werk op dat ticket en het oplossen van het probleem van de klant.

Meer Weergeven

 

Website

Het genereren van de support tickets worden automatisch van uw eigen sites. Maak uw eigen formulieren, Formulier Builder-App en de integratie overal in uw site. Ook voor de klanten login in uw Customer Portal en een ticket aan te maken.

 

Facebook

De opmerkingen van de gebruikers binnen de post van de onderneming of afzonderlijke post van de bezoekers zal worden omgezet in tickets en automatisch doorgestuurd naar het ticket-systeem van het bedrijf.

Op deze manier, u mist nooit meer een gesprek of verzoeken van de klanten.

Meer Weergeven

 

Twitter

Alle tweets van de klanten zal worden doorgestuurd naar uw ticket systeem en kunt u het antwoord van er alleen, zonder de noodzaak voor het inloggen op de Twitter-account. U kunt meerdere Twitter-Accounts als per uw eis.

Meer Weergeven

 

Amazon Verkoper Centraal

Amazon verkoper centrale berichten worden omgezet in Tickets op UVdesk en uw medewerkers kunnen beantwoorden ze met de beste oplossing.

Meer Weergeven

 

Binaka

Uw helpende buddy antwoord te geven op vragen en vragen met betrekking tot UVdesk. Filter Veelgestelde vragen per alfabet en u krijgt direct inzicht. Het kan ook veranderen in een Contact Formulier, zodat je kunt communiceren en uw query opgelost.

Meer Weergeven

Erhöhung des Verkaufs durch bessere Unterstützung

Shakehand with a company who deals in eCommerce since last 13 years

ANMELDUNG PLANEN SIE EINE DEMO