e-Mail Leidingen

We verzorgen veel over de klanten en hun comfort. Laat uw klanten rechtstreeks beantwoorden van hun e-panel plaats komen te Ticket Paneel en beantwoorden.

e-Mail naar Ticket ( E-Ticket )

Geen e-mail zal ooit gaan ongelezen met „Mail naar Ticket“ – functie. Het converteren van de query te komen op uw steun mail naar de tickets automatisch voor de juiste uitvoering.

 

Bouten ( Vergrendelen) Ticket Draad

Verhogen van het beveiligingsniveau van de tickets door het blokkeren ticket draad. Het vergrendelen of ontgrendelen van een bepaald ticket draad als per uw behoefte en bescherming van de gevoelige gegevens.

Meer Weergeven

Verwijderen ( Weglaten) Ticket Draad

Het weglaten van een thread van een ticket als per de noodzaak met deze functie „Verwijderen“. Handig om te voorkomen dat in de rij van de onnodige discussies.

Meer Weergeven

 

Doorsturen Tickets

Vooruit de ticket draad per e-mail naar de benodigde ondersteuning personeel en de resolutie te verlagen tijd. Ook door de „blind carbon copy“ en „carbon copy“, informeren van de autoriteiten over de dingen in verband met de ondersteuning via het ticket.

Meer Weergeven

Geheime Notities

Voeg nu een eigen notities voor uw collega-agenten in het ticket met betrekking tot een onderwerp als de update, follow-up, enz.

Geheime notities zijn altijd verborgen van de klanten, zodat uw support medewerkers kunnen notities toevoegen voor het gemak en de ondersteuning snel.

 

Opgeslagen Reacties

Bespaar ondersteuning van het personeel van de tijd door het creëren van een aantal vooraf gedefinieerde antwoorden-sjablonen op de algemene query ‚ s die u zal helpen de agent om de vraag te beantwoorden binnen een enkele klik.

Meer Weergeven

Ticket Prioriteit

Mark van uw tickets, zoals „Dringend“, „Normaal“, „Laag“ als per de situatie, en het ticket resolutie proces soepel.

De agenten kunnen geven aandacht aan tickets op basis van de prioriteiten en het leveren van een slimme oplossing.

 

Ticket Status

Het definiëren van de staat van de kaartjes zijn gebaseerd op de huidige scenario. Het zal nooit toestaan dat uw agent te missen enkel ticket.

Follow-up van de lopende tickets, Spam de dummy tickets, het Oplossen van de ingevulde kaartjes en maak de ticket-beheer zeer eenvoudig is.

Meerdere Ticket Overzicht

Meerdere medewerkers kunnen een enkel ticket voor de discussie, validatie doel.

De agenten kunnen ook de andere leden die worden weergeven op hetzelfde ticket te staan met hen.

 

Ticket Tags

Tag helpt label een ticket met specifieke woorden maken het makkelijker om te zoeken een kaartje van een deel van de ticket lijst, zoals deze zijn gelabeld.

Meer Weergeven

Agent Rechten

Het toewijzen van Bevoegdheden, Rollen aan uw Support Medewerkers. U kunt beperkingen instellen voor welk deel van de helpdesk, de agenten hebben de bevoegdheid om te zien en welke acties zij kunnen uitvoeren die kan worden ingesteld onder instellingen van de agent privileges.

Meer Weergeven

 

Support Medewerkers, of Agenten op de Creatie

Het toevoegen van uw eigen Personeel Ondersteuning of Agenten en hen toe te wijzen Rechten, Groepen en selecteer de Ticket Bekijk voor hen.

Meer Weergeven

Groepen maken

Indelen van uw tickets in verschillende Groepen voor de betere ticket management en snelle oplossing van problemen.

Door het instellen van groepen, meerdere medewerkers kunnen beheerd worden door ze te classificeren in verschillende groepen en de agent kan volgen.

Meer Weergeven

 

Team Aanmaken

Het regelen van uw tickets & support medewerkers in Teams voor de betere ticket management, search proces en snelle oplossing van problemen.
Meer Weergeven

Image viewer via Image Gallery

Nu, het uploaden van de beelden in elk gewenst formaat in het ticket voor het beter begrijpen van die op de andere kant. Afbeelding kan uploaden in de vorm van een URL, het wijzigen van de grootte van de te uploaden afbeelding als per het frame en leg het op de links, rechts of in het midden.

 

Erhöhung des Verkaufs durch bessere Unterstützung

Shakehand with a company who deals in eCommerce since last 13 years

ANMELDUNG PLANEN SIE EINE DEMO