App Center-

Catalyst-App-für-Ihr-Support-System

Form Builder-App

Saas

Frei


Wilt Bouwen, een vorm die past bij de behoeften van de business die zowel mooi als effectief op dezelfde tijd dan is form builder is de juiste keuze voor. Kunt u contact formulieren binnen een paar minuten. De reden is zo eenvoudig dat je niet hoeft te schrijven CSS of HTML.

Klik hier- Installatie & Configuratiehandleiding

Waarom form builder?

  1. Voor het gemakkelijk voor de ontvangst van meldingen wanneer iemand het formulier invult.
  2. Voor het browsen draden in één plaats en zien ze duidelijk.
  3. Men kan insluiten webformulieren zonder voorafgaande kennis van codering.
  4. Voor het maken van de verschijning van het contactformulier veel aantrekkelijker.

Form Builder-app kan de gebruiker het samenvoegen van de standaard labels en custom label samen en maak een nieuw formulier als per uw eis. De gebruiker kan het embedden van de code in het HTML-codes van hun website en dan deze app werkt naadloos. U kunt zoveel labels toevoegen in dit Formulier Builder. De gebruiker kan beheren, het vormen gemakkelijk. Wanneer een gebruiker gegevens invoert in het formulier vervolgens het ticket zal worden gemaakt op de UV Douche automatisch. Dit is de specialiteit van Form Builder.

Kortom, het is van twee soorten – Embedded & Public URL. In de Ingesloten, heb je twee soorten – js op Basis van & iFrame. Onder „js op Basis van & iFrame“, de gebruiker zal hebben om te kopiëren van de codes en plak de HTML-codes van hun website.