Aangepaste Contact persoon Formulier

Het maken van meerdere, custom contact-formulieren voor uw website en gebruik het overal op uw website.

Voeg talloze velden in het contact formulier als per de eis. Na het Contact Formulier aanmaken, bekijken en krijgen de embed codes.

Voer de embed codes van de aangepaste contact persoon formulier in de HTML-code van uw site, en gebruik dan het formulier in. Een nieuwe ticket is ook gemaakt in de UVdesk wanneer een gebruiker het contact formulier.

Meer Weergeven

Survey & Feedback Formulier

Creëer Enquête & Feedback-Formulieren met aangepaste velden aan te passen aan uw behoefte. Een voorbeeld van de formulieren en voer de Embed-codes op de website.

Na elke verzending van het formulier, een ticket worden aangemaakt in de UVdesk, zodat u kunt de weergave van de gebruiker. De eigenaar kan ook de e-mailsjabloon die wordt verzonden naar de gebruiker na het indienen van de Enquête & Feedback Formulier.

Meer Weergeven

 

Aangepaste Velden Gebruik

Aangepaste Velden zijn extra velden die kunnen worden toegevoegd aan de tickets voor het verzamelen van de nodige informatie over een zoekopdracht.

De eigenaar kan ook tal van aangepaste velden en stel de Eigenschappen zoals naam, afhankelijkheid, het Type Gebruiker en tijdelijke aanduiding.

De eigenaar kan ook de beveiliging van de gegevens die worden ingevoerd in het aangepaste veld.

Meer Weergeven

Erhöhung des Verkaufs durch bessere Unterstützung

Shakehand with a company who deals in eCommerce since last 13 years

ANMELDUNG PLANEN SIE EINE DEMO