PCI DSS Compatibiliteit

UVdesk volgt PCI DSS te beveiligen gegevens van de klant Het biedt ook elke toegang tot de details van deze beschermde gegevens van de eigenaar.
De beschermde gegevens worden in versleutelde vorm, dus het zou onmogelijk zijn voor de hacker om toegang te krijgen op elk gewenst moment. Wanneer de klant de toegang tot de gegevens dan worden versleuteld en dan weer het zal worden in de gecodeerde vorm.
Meer Weergeven

 

Witte lijst

Bronnen die in het kader van dit hoofdstuk niet worden gefilterd. Dit is nuttig in gevallen als de eigenaar wil beperken de gebruikers van bepaalde bronnen, maar tegelijkertijd willen om toegang te krijgen tot bepaalde specifieke gebruikers van die bron.
Meer Weergeven

 
 

Zwarte lijst

Bronnen die in het kader van dit hoofdstuk zal volledig worden verworpen. Als de eigenaar van een IP-adres of de domeinnaam van de gebruikers afkomstig van de meegeleverde IP adres of de domein naam zal worden beperkt toegang tot uw steun systeem volledig.
Meer Weergeven

 
 

Single Sign On (SSO)/ Social Media Login App:

Single Sign On (SSO) maakt het mogelijk de gebruikers om in te loggen in UVdesk Support Portal via hun Social Media Platform. Zij kunnen inloggen via Facebook, Twitter, LinkedIn, Google Plus, Magento & Opencart Winkel.
Het bespaart veel tijd van de gebruikers omdat ze niet nodig om een account te maken afzonderlijk om in te loggen in de UVdesk Portal. Gebruikers over het algemeen kiezen voor die methoden die moeiteloos en minder tijdrovend en Single Sign On (SSO) van UVdesk is één van hen.

 

Erhöhung des Verkaufs durch bessere Unterstützung

Shakehand with a company who deals in eCommerce since last 13 years

ANMELDUNG PLANEN SIE EINE DEMO