Logo & Banner

Uw eigen Logo uploaden & Banner om uw support portal kijken verrukkelijk. Upload logo en banner voor het verstrekken van uw identiteit aan uw klanten.

De eigenaar of de gevolmachtigde ( indien de bevoegdheid is verleend) kan frisse en rustgevende kleuren van de achtergrond, links, links beweeg en artikel zonder enige complexiteit, in slechts één klik.

Op de front-end, zal het er echt na het uploaden van een logo, banner.

Meer Weergeven

 

Aangepaste Naam

Nu hebt u toegang tot uw UVdesk account met een eigen domeinnaam, met de hulp van de Aangepaste Naam.

Stel uw Canonieke Naam en wanneer uw klanten zal gaan naar de aangepaste Canonieke Domein Naam, dan zullen ze worden doorgestuurd naar uw belangrijkste UVdesk domein Account.

 

Ticket Aanmaken Optie & Login is Vereist Voor het Maken Tickets

Door de Aanmelding is Vereist Voor het Maken van Kaartjes optie, u kunt valideren die geen ticket is aangemaakt voor elke gast van de gebruiker. De klant van de account in uw UVdesk Portaal en vervolgens door de aanmelding ze kunnen maken tickets.

Het helpt bij het verminderen van spam tickets. Door Ticket Aanmaken optie Optie op de front-end, kunt u uw klanten te maken tickets. Zonder deze optie kan de klant maken ticket nadat zij zich aanmeldt of inlogt in de UVdesk Portal.

 

Aangepaste CSS

U kunt de portal bekijken door de hulp van aangepaste CSS. Upload de HTML-document met uw gegevens en stijl en ontwerpen, indeling zal worden gewijzigd op de front-end als per de geladen HTML-document.

In het Aangepaste Script, kunt u het toevoegen van Javascript en het zal worden weergegeven op de front-end die hij nuttig in Google Analytics en je kunnen volgen op het web verkeer.

Erhöhung des Verkaufs durch bessere Unterstützung

Shakehand with a company who deals in eCommerce since last 13 years

ANMELDUNG PLANEN SIE EINE DEMO