Ticket Systeem

Verbinding maken met uw klant query afkomstig uit de verschillende e-commerce Kanalen onder één platform en de hoogste kwaliteit van de ondersteuning van de klanten.

Voor Bestelling Details

Nu kunt u ophalen om de gegevens uit e-commerce Platform voor uw UVdesk Tickets die je zal helpen om de support agent bij het valideren van de bestelling van de klant en het leveren van betere oplossing.

Verkoper Centrum van Integratie Marktplaatsen

Nooit missen een enkele query van uw cutomer van Amazon. Elk onderzoek komst van Amazon zal worden omgezet naar de tickets. Een oplossing bieden voor deze klanten direct van UVdesk paneel en het vergroten van uw omzet.

E-Commerce UVdesk Integratie

Nemen UVdesk Systeem rechtstreeks in uw e-commerce Winkel. Echte synchronisatie van tickets,antwoorden tussen uw e-commerce Winkel en UVdesk portal. Reachout aan uw klant query door het verstrekken van een Ticket Aanmaken op de site front-end en de ondersteuning van het proces voor hen makkelijk.

Single Sign On

Aanmelden van uw CMS e-commerce Online winkel en komen aan boord van UVdesk. Meerdere vermeldingen voor uw UVdesk Portal biedt u een soepele ervaring.

Erhöhung des Verkaufs durch bessere Unterstützung

Shakehand with a company who deals in eCommerce since last 13 years

ANMELDUNG PLANEN SIE EINE DEMO