Advanced Migration

Advanced Migration

OsTicket Gegevens Importeren

De eigenaar kan het importeren van bestaande gegevens, zoals tickets, groepen, teams, ticket-types, agenten, klanten, bespaart antwoorden van osTicket Systeem UVdesk Helpdesk Systeem naadloos in elkaar over. De eigenaar kunt kiezen voor een Volledige Database Importeren of Individuele Bronnen Importeren voor het importeren van de gegevens.

In de Volledige Database te Importeren, kan de eigenaar het uploaden van een XML-bestand en klik vervolgens op importeren voor het importeren van gegevens. In Individuele Bronnen Importeren, de eigenaar kunt kiezen voor de Klant, voor het importeren van de klanten door het uploaden van een CSV of selecteer Tickets voor het importeren van de tickets.

Freshdesk Gegevens Importeren

De eigenaar kan het importeren van gegevens uit Freshdesk Helpdesk te UVdesk Helpdesk. De eigenaar zal upload het zip-bestand die zij zullen ontvangen van de Freshdesk zelf.

Na het uploaden van de zip, klik op de knop Importeren. De gegevens zoals Groepen, Gebruikers, Kaartjes zou krijgen geïmporteerd uit Freshdesk te UVdesk.

Help Scout Gegevens Importeren

De eigenaar zal in de API-Sleutel wordt gegenereerd vanuit een Help Scout Beheerder profiel en klik vervolgens op Importeren.

De gegevens van de Gebruikers, de Klanten, de tickets, de mailbox zou krijgen geïmporteerd uit de Help Scout UVdesk door de hulp van de API-Sleutel.

Zendesk Gegevens Importeren

De eigenaar kan het importeren van gegevens van de gebruikers ( klanten, agenten, en admin) en kaartjes van Zendesk Helpdesk te UVdesk Helpdesk Systeem.

De eigenaar zal het kopiëren van de API Token gegenereerd op basis van Zendesk profiel Administrator en voer op de UVdesk Paneel, samen met de naam van het domein, e-mail-ID om gegevens te importeren uit Zendesk te UVdesk.

Increase sale by better support

Shakehand with a company who deals in eCommerce since last 8 years

SIGN UP SCHEDULE A DEMO
css.php