Time Zone

In overeenstemming met het land, de agenten en de eigenaar kan het instellen van de tijdzone.
Door deze, wordt het heel gemakkelijk voor de klanten om te weten over de werktijden van de helpdesk en wanneer te verwachten dat het antwoord van het ondersteunend personeel.
Zelfs de support agent en de eigenaar kan zien dat de datum en tijd voor elke ticket draad die zal worden als per hun tijd zone.

 

Openingstijden

De eigenaar kan het instellen van de werken, de timing van de helpdesk.
De eigenaar kan ook de openings-en sluitingstijd van de helpdesk als de eis.
Openingstijden geven een idee om de klanten over de werktijden van de helpdesk en wanneer te verwachten dat het terug voor hun zoekopdracht.

 

Record Activiteiten Status

Record Activiteiten van uw Support Portal door het selecteren van de set van activiteiten die u wilt zien op de portal. U kunt kiezen uit verschillende activiteiten van de Tickets sectie Taak Sectie, Agent Activiteiten & Knowledge base-gerelateerde activiteiten.
Door het volgen van de activiteiten, u kunt weten wat de precieze status en geen belangrijk deel zal worden ooit gemist van uw gezicht.

 
 

Standaard Bedrijf Instellen

Invoegen van gegevens zoals de Naam, de standaard e-Mail Adres, Naast het Ticket-ID, Standaard Mailbox, Ticket Status & Ticket een Prioriteit voor het nieuwe ticket die zullen worden gecreëerd in de portal.

 
 

in Afwachting van Reacties

Vaste Uren Sinds Antwoord in behandeling, in Afwachting van de Kennisgeving Status & in Afwachting van de Kennisgeving Sjabloon voor het automatiseren van de klant volgen en mis nooit meer een klant.

Erhöhung des Verkaufs durch bessere Unterstützung

Shakehand with a company who deals in eCommerce since last 13 years

ANMELDUNG PLANEN SIE EINE DEMO