10K Views

File Viewer in de Helpdesk

Updated 29 June 2023

Facebook Linkedin

Helpdesk is een customer support platform waar klanten met behulp van haar productieve en kwalitatieve diensten. Elk bedrijf ( online of offline) moet een standaard helpdesk systeem voor de betere query beheer en de kwaliteit van de ondersteuning. Er is een ticket systeem in de helpdesk waar de klant en de medewerkers met elkaar kunnen communiceren. De klant kan vragen hun twijfel en op hetzelfde moment, het ondersteunend personeel kunnen reageren op dat biljet te duidelijk de twijfels van de klanten.

Soms voor een beter begrip van de query, de support agent kan vragen voor elke vorm van een afbeelding of document of PDF-bestand die de query zodat ze kunnen omzetten in de korte tijd. De klant soms ook voorzien van een bestand met hun antwoord, zodat hun zoekopdracht kunnen worden opgelost op zijn vroegst. Nu het bestand is gekoppeld met het ticket en de support agent te downloaden en vervolgens hebben ze te openen en controleer de inhoud. Goed, dit is nogal een tijd te nemen en soms heel frustrerend.

Zelfs als het ondersteunend personeel koppelen van een bestand met de ticket antwoord aan de klant, dan voor de klant, het is tijdrovend. Ten eerste, de klant heeft om te downloaden de file in hun lokale systeem en open het vervolgens uit en controleer de inhoud. Voor een succesvolle helpdesk systeem, is het belangrijk om uw klanten te kalmeren en hen de gemakkelijkste manier om te controleren de antwoorden en bestanden. De meer comfortabele de klant krijgt, hoe meer je krijgt. Dus, het is echt belangrijk om te zorgen voor een soepele ervaring voor uw klanten en uw support personeel, zodat de werkzaamheden kunnen gedaan krijgen efficiënt en zonder horden.

UVdesk Helpdesk is een implementatie van een nieuwe feature genaamd „File Viewer‚, waarin het ondersteunend personeel en de klant kan het weergeven van het document rechtstreeks of ze het document kunnen downloaden naar hun lokale systeem en dan kunnen ze het document bekijken.

„File Viewer“ – functie is nuttig. Stel dat het ondersteunend personeel heeft veel steun tickets te controleren en als alle kaarten hebben elk soort document bevestigd dan zou het een moeizaam proces voor het ondersteunend personeel te downloaden, controleren van het document op en ga dan terug naar de UVdesk Systeem en beantwoorden. Met de „File Viewer“, het ondersteunend personeel kunt u direct de weergave van het document en de voorbereiding van de antwoorden en efficiënter te werken.

De „File Viewer“ is een kleine feature, maar het heeft een enorme rol te spelen voor het ondersteunend personeel en de klanten. Het bespaart u niet alleen kostbare tijd, maar het maakt ook uw helpdesk kijken standaard met geavanceerde functie van „zien en downloaden“ bestanden. Ik hoop dat je genoten hebt van dit artikel over „File Viewer“ – functie. In geval van twijfel over deze functie, mail ons dan op support@uvdesk.com

Category(s) uvdesk
. . .

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked*


2 comments

 • xavierl
  can we add documents to the knowledge base and publish them with the file viewer
  • Vidushi Singh (Moderator)
   Hi Xavierl,

   Right at the moment adding the document into the knowledgebase to publish is not possible, but we can customize it for you.

   File Viewer App enables admin or assigned agent to view or download the document shared between customer and support staff at one place.

   Note: Customizations are chargeable and can be done for the paid users only.

   Looking forward to hearing from you soon.