App Center-

Catalyst-App-für-Ihr-Support-System

Fileviewer App

Saas

Frei


UVdesk Helpdesk heeft uitgevoerd een nieuwe functie met de naam „File Viewer“, waarin het ondersteunend personeel en de klant kan het weergeven van het document rechtstreeks of ze het document kunnen downloaden naar hun lokale systeem en dan kunnen ze het document bekijken.

„File Viewer“ – functie is nuttig. Stel dat het ondersteunend personeel heeft veel steun tickets te controleren en als alle kaarten hebben elk soort document bevestigd dan zou het een moeizaam proces voor het ondersteunend personeel te downloaden, controleren van het document op en ga dan terug naar de UVdesk Systeem en beantwoorden. Met de „File Viewer“, het ondersteunend personeel kunt u direct de weergave van het document en de voorbereiding van de antwoorden en efficiënter te werken.

De „File Viewer“ is een kleine feature, maar het heeft een enorme rol te spelen voor het ondersteunend personeel en de klanten. Het bespaart u niet alleen kostbare tijd, maar het maakt ook uw helpdesk kijken standaard met geavanceerde functie van „zien en downloaden“ bestanden.