7K Views

Wat zijn de punten die je moet overwegen voordat het kiezen van een helpdesk software?

Updated 10 December 2021

Facebook Linkedin

Helpdesk is een customer support platform waar klanten met behulp van haar productieve en kwalitatieve diensten. Elk bedrijf ( online of offline) moet een standaard helpdesk systeem voor de betere query beheer en de kwaliteit van de ondersteuning.

Het selecteren van een Helpdesk Software is een essentieel ding. U moet de prioriteit van de functies die u nodig hebt in uw Helpdesk en test ze voor een beter begrip.

Vandaag, zal ik uitleggen wat alle dingen die je in gedachten moet houden wanneer je naar buiten gaat voor het zoeken van een Helpdesk Systeem voor uw organisatie.

Fonds Schatting-

Het fonds is een heel belangrijke factor voor het selecteren van een Helpdesk. Elk individu wil maximaal functies zonder het branden van een gat in hun zak. Dus, men heeft de functies selecteren zorgvuldig volgens het fonds nodig zijn voor de Helpdesk en ga vervolgens verder met het.

Zorg ervoor dat als u behoefte aan een bepaalde functie of niet. Ook evalueren waarom die functie is noodzakelijk voor uw klantenservice en dan alleen investeren op die functie.

Ticket Systeem

De tweede belangrijkste ding is E-Leidingen en Ticketing Systeem. U moet selecteren van een systeem waarbij het ondersteunend personeel en de klant kan terugkeren naar de kaartjes van hun mail.

Dit bespaart u de tijd van uw ondersteunend personeel en de klant die kan controleren en herstellen op een go. Het ticket systeem moet weergave van alle belangrijke gegevens in één weergave zoals de naam, de agent is toegewezen, een aantal draden, tijd, prioriteit, status.

U krijgt ook het verkeer vanuit Social Media Pagina ’s, dus moet selecteren van een Helpdesk Systeem waarin de opmerkingen, de post van de klanten op je Sociale Meia Pagina‘ s wordt omgezet in tickets.

Op deze manier kunt u een track op alle mogelijke kanalen waar de query ‚ s komen en je kunt tijdig reageren.

FAQ te Creëren voor de klanten-

Zorg er altijd voor dat de klant altijd een recht inzicht door het delen van kennis in de vorm van uitleg en FAQ met hen.

Selecteer een helpdesk waar uw medewerkers kunnen toevoegen en ordenen oplossing artikelen zoals mappen binnen de support portal, zodat uw klanten snel kunnen bladeren door hen in hun self-service portal.

Opgeslagen Antwoorden of Ingeblikte Antwoorden-

Voor de betere prestaties van de agenten, kunt u het opslaan agenten de tijd door het creëren van een aantal vooraf geformatteerd antwoord sjablonen common query ‚ s worden Opgeslagen Antwoordt dat helpt de agent om de vraag te beantwoorden binnen een enkele klik.

Voor de volgende keer, elke klant vraagt een zoekopdracht als „Is dit materiaal duurzaam“, de agent kan snel pop uit een opgeslagen reactie voor dat probleem en zorgen voor een direct antwoord.

Ook met de File Sharing Vermogen , het ondersteunend personeel en de klant kan het weergeven van het document rechtstreeks of ze het document kunnen downloaden naar hun lokale systeem en dan kunnen ze het document bekijken.

Met de hulp van de „Interne Nota“ – functie, kunt u uw ondersteunend personeel of van de agent update bijzondere of belangrijke gegevens die worden alleen weergegeven aan het ondersteunend personeel.

Grondige Controle van ondersteunend Personeel Reacties

Het is belangrijk voor u om te houden van een track van uw agent ticket reactie en zie de aard van de dienst die zij aanbieden aan uw klanten.

Selecteer bijvoorbeeld een helpdesk waar je je in kunt agent de reactie van de tijd, een aantal klanten geholpen ticket graaf, beoordelingen zijn gegeven door de klant voor de ondersteuning aangeboden door de agent.

Beveiliging

Dit is een factor die men niet mag verwaarlozen. Mogelijk moet u gegevens van de klant voor steun in het doel en is het uw verantwoordelijkheid om de vertrouwelijkheid van uw gegevens van de klant op uw Helpdesk systeem, zodat niemand kan hacken.

Een veel voorkomende vorm van cyber aanval is XSS-aanvallen ( Cross-Site Scripting (xss), het injecteert client-side scripts die in webpagina ‚ s worden bekeken door andere gebruikers ( Bron ). U hebben om ervoor te zorgen dat de geselecteerde Helpdesk is niet kwetsbaar voor cyberaanvallen.

Ontknoping-

Dus, voordat het selecteren van helpdesk, lees dan de bovengenoemde punten die u zal helpen bij het selecteren van een juiste en efficiënte Helpdesk Systeem voor uw Organisatie.

Een dergelijke Helpdesk die voldoet aan alle eisen is UVdesk Helpdesk-Systeem. Het biedt ook een extra breed scala van functies, zoals Social Media Integratie, Form Builder, e-commerce Integratie.

Ik hoop dat je genoten hebt van dit artikel. In geval van twijfel over deze functie, mail ons dan op support@uvdesk.com

Category(s) uvdesk
. . .

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked*


Be the first to comment.