6K Views

Hoe UVdesk neemt uw systeem naar een nieuw niveau?

Updated 27 October 2021

Facebook Linkedin

UVdesk– een cloud-based helpdesk, die is ontwikkeld om tegemoet aan de behoefte van de klanten met een uitstekende functionaliteit. Het is opgericht om het oplossen van de klant query ‚ s en leveren ze de wereld class oplossing. Nu rijst de vraag hoe het zal u helpen uw systeem om te komen tot een nieuw niveau.

Elke helpdesk is uniek op zijn eigen manier. Praten over de UVdesk, het zorgt voor een enorme functies die zouden profiteren van alle small -, mid – & grote Schaal Industrieën. UVdesk is zeer aan te bevelen voor de Start-ups. Automatische ticket aanmaken voor enige vorm van query is het mogelijk met de UVdesk en als dit geen van uw klant de vraag zal worden gemist. Je kan onderscheiden van alle tickets is gebaseerd op de verschillende Fasen, zoals is Aangevraagd, is Opgelost, Spam, Beantwoord.

De eigenaar of de beheerder een controle houden op de agent van de antwoorden die worden verzonden naar de klanten. Via een filter kunt u de tickets op basis van Agenten, Klanten, Groepen, Team, Prioriteit. U kunt het maken van „Tags“ en het toewijzen van belangrijke query ‚ s met die tag en later vindt u dat de zoekopdracht gemakkelijk door de hulp van de „Tag“. UVdesk is ook veilig en volgt de Standaard Code Patroon. Er zou geen SQL-Injectie in uw website en de gegevens zouden worden beschermd altijd.

Een van de beste eigenschappen van UVdesk is de Form Builder, waar u kunt meerdere formulieren voor uw website voor verschillende doeleinden, zoals u kunt het maken van een formulier voor de feedback, een andere vorm voor andere diensten zoals de eis.U zorgt voor een willekeurig aantal velden en formulieren maken. Elke Keer apart een kaartje is gemaakt wanneer gebruikers het versturen van het formulier en mail melding gaat naar de eigenaar.De gebruiker kan het embedden van de code in het HTML-codes van hun website en dan deze app werkt naadloos.

In de UVdesk, uw sales agent kunt het volgende doen – het Toewijzen van een andere Agent, Prioriteit Wijzigen, Wijzigt u de Status Wijzigen, groep, type Wijzigen, Toevoegen/Verwijderen Sterren van de steun mail tijdens het bekijken van de e-mail van hun derde apparaten zoals smartphones, tablets, etc. Door deze functie, uw sales agents kan aan de klant query naar de betrokken agent en de query zou worden opgelost in een tijdige wijze.

Uvdesk is gekomen met Social Media-App-Integratie functie ( Facebook App-Integratie & Twitter-App-Integratie ) door die u kunnen helpen uw klanten via de Sociale Netwerken. In Facebook App-Integratie, de opmerkingen & de posts van de gebruikers binnen de post van de onderneming of afzonderlijke post van de bezoekers zal worden omgezet in tickets en automatisch doorgestuurd naar het ticket-systeem van het bedrijf. Op deze manier, u mist nooit meer een gesprek of verzoeken van de klanten. De admin of de agent kan antwoordformulier hun ticket systeem. Als u een nieuwe gebruiker bent niet geregistreerd bij ons dan uw muur post zal je dat bij ons is geregistreerd en in de volgende discussie, zie je de link om toegang te krijgen tot uw UVdesk account. Ze kan zelfs inloggen op hun support portal en de voortgang van hun query ‚ s met hun Facebook-referenties.

In de Twitter App-Integratie, alle tweets van de gebruikers zal worden doorgestuurd naar uw ticket systeem en kunt u het antwoord van er alleen, zonder de noodzaak voor het inloggen op de Twitter-account. Deze app is zeker een time-saver, vooral als je nog stapels van kaarten in de rij te wachten voor de reactie.

Gelieve te voelen vrij om ons te contacteren voor meer informatie of als u wilt kan alles vragen support@uvdesk.com

 

Category(s) uvdesk
. . .

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked*


Be the first to comment.