8K Views

UVdesk Helpdesk supporting PCI DSS link

Updated 20 September 2017

Facebook Linkedin

Helpdesk wordt gebruikt om ondersteuning te bieden aan de klant een vraag heeft over een dienst, producten, etc. Elk bedrijf ( online of offline) moet een helpdesk systeem voor de betere query beheer en de kwaliteit van de ondersteuning. We hebben een van deze SaaS-gebaseerd customer support tool die bekend staat als UVdesk Helpdesk die is ontwikkeld om tegemoet aan de behoefte van de cliënten met zijn briljante functionaliteit.

In dit artikel zal ik wat licht werpen op het feit Waarom de allerhoogste veiligheid is belangrijk voor uw helpdesk systeem?“. Wanneer u de ontwikkeling van een systeem voor het verschaffen van steun aan het grote klant van de gemeenschap, dan is de eerste prioriteit is hun beveiliging van de gegevens. U staat in voor de vertrouwelijkheid van hun gegevens op uw systeem, zodat niemand kan hacken. Wat is het punt van het hebben van een volwaardige helpdesk systeem met slechte beveiliging?

Stel je hebt een Helpdesk systeem en u verleent steun aan miljoenen klanten. Je hebt een reputatie bij uw klanten. Nu een of andere manier, een hacker hackt uw helpdesk systeem en toegang tot alle vitale informatie van uw klanten, dan kan schade aan de business van uw klant en uw reputatie. De klant geleverd zijn belangrijke details om u door het hebben van sommige van vertrouwen en als je de helpdesk security niet lukt om op te staan om die verwachting dan is het echt slecht voor je business. Dus, voordat je gaat voor een Helpdesk, samen met zijn eigenschappen-do-check-over de veiligheid die het biedt.

Tegenwoordig cyber-aanvallen zijn zeer vaak voor en je moet uitvoeren in alle mogelijke maatregelen ter beveiliging van de gegevens van uw klanten en een van de meest populaire methode is „validatie“. U kunt de validatie van enkele belangrijke terreinen waarop de klant van het invoeren van hun waardevolle gegevens. Dus, wat is het belang van de validatie? Elke keer dat de klant toegang tot de gevalideerde gegevens, dan zal een rapport worden gegenereerd of dat de activiteit zou worden opgenomen in het systeem met de tijd, datum en andere informatie. Nu, als u in de toekomst een onbekende gebruiker probeert toegang te krijgen tot de gevalideerde gegevens van de klant, dan wordt die activiteit zou krijgen opgenomen en de eigenaar kan zien wie toegang tot de gegevens. Dit zal helpen bij de bescherming van de gegevens van de klant. Er zou geen SQL-injectie. Veel programmeurs niet begrijpen van de complexiteit van de plugins en mazen in de wet wordt gemaakt. Door de mazen in de wet, een SQL-Injectie plaatsvindt en uw site wordt gehackt. UVdesk is uitermate veilig, alle data komt uit UVdesk server die is volkomen veilig.

Er is een ander type van de injectie genoemd XSS-aanvallen ( Cross-Site Scripting (xss) injecteert client-side scripts die in webpagina ‚ s worden bekeken door andere gebruikers. ( Bron ). Het is mogelijk, dat XSS aanvaller zou injecteren met besmette codes in uw website van een derde partij applicaties. Stel dat u een klant support tool voor uw site en XSS-aanval optreedt dan zal toegang tot alle vertrouwelijke gegevens van de site. In de UVdesk Helpdesk, zou er geen XSS-aanval als het UVdesk Helpdesk is ontwikkeld op SAAS en het is niet kwetsbaar voor cyberaanvallen.

Bijvoorbeeld, als de klant zijn Toegang tot de FTP van zijn website dan door de hulp van de PCI security, uw FTP-gegevens worden beveiligd. Indien de klant of het ondersteunend personeel wil de toegang tot die gegevens van het ticket, dan moeten ze eerst te valideren en dan zou het weer de FTP-toegang van de klant aan de gebruiker die toegang wil tot het. Er zal ook een record in de back-end van hoeveel tijd, de beveiligde gegevens zijn toegankelijk voor de gebruikers van het ticket systeem.

Laat ons u uitleggen met een voorbeeld. Stel je hebt een bedrijf dat in Financiële Veld en u ondersteuning bieden aan uw klanten door de hulp van UVdesk Helpdesk. Nu, is er mogelijk een probleem waarbij een ondersteunend personeel zou de klant vragen om hun kaart of de gegevens voor de betaling. Nu, we weten allemaal dat het verstrekken van uw creditcard-of betalingsgegevens is erg belangrijk, vooral in deze cyber aanval tijdperk. Dus, door de PCI-DSS-link functie van UVdesk, kan de klant het beschermen van de kaart & betalingsgegevens door te kiezen voor de details die ze willen beschermen. Nu, elke keer dat de kaart & betaalgegevens zijn benaderd, een record zou worden gehandhaafd in de back-end van het systeem voor het volgen van de volledige activiteit.

UVdesk Helpdesk wordt nu geleverd met PCI DSS link security compatibiliteit door die van uw klant gegevens veilig zou zijn. De klanten kunnen erop vertrouwen, nu over de veiligheid van hun gegevens, terwijl ze in de UVdesk Tickets. In UVdesk Helpdesk, volgen we de PCI DSS om uw gegevens te beveiligen en u bent volledig vrij om te kiezen welke gegevens u wilt beschermen, en bieden we ook alle details van deze beschermde gegevens naar de beheerder samen met het beveiligen van de gegevens. De beschermde gegevens worden in versleutelde vorm, dus het zou onmogelijk zijn voor de hacker om toegang te krijgen op elk gewenst moment. Wanneer de klant de toegang tot de gegevens dan worden versleuteld en dan weer het zal worden in de gecodeerde vorm.

Zo kunt u zien hoe UVdesk Helpdesk door de hulp van de PCI security beschermt uw waardevolle gegevens van de hackers. Dus, waar wacht je nog op? Sign-up te UVdesk nu en zorgen voor een veilige en sublieme support voor uw klanten. Ik hoop dat dit artikel nuttig voor u zijn. In het geval van enige twijfel, mail ons dan op support@uvdesk.com

Category(s) uvdesk
. . .

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked*


Be the first to comment.