10K Views

UVdesk helpdesk Survey Feedback Management

Updated 2 February 2022

Facebook Linkedin

Voor elke enquête, feedback of het verzamelen van massa informatie die we over het algemeen gebruik maken van Google Formulieren. Ze zijn eenvoudig te maken en gebruiksvriendelijk. Door de hulp van Google-Formulier, wij verzamelen de door u gewenste informatie, maar het beheren van de reacties van ongeveer één miljoen euro ( bijvoorbeeld) gebruikers is niet een gemakkelijke taak. De persoon die Google-Formulier krijgt de antwoorden in hun mail. Nu, het is een moeilijke taak om te controleren of de reactie/feedback van één miljoen euro ( bijvoorbeeld). Er zijn ook kansen missen elke reactie die niet goed zijn.

Er is een oplossing voor dit vervelend probleem en dat is een UVdesk Helpdesk. Door de hulp van de helpdesk, kunt u een mailbox ( het kan e-mail verzonden naar een e-mailadres worden automatisch geïmporteerd naar het support ticket systeem ) van uw gewenste e-mail-id en door de hulp van Form Builder-App kunt u uw eigen aangepaste Feedback of onderzoek. Nu deel je eigen Feedback of enquête formulier met uw collega ‚ s en elke keer is er een formulier indienen, dan een nieuw ticket aanmaken in uw UVdesk Dashboard automatisch de agent ( toegewezen ondersteunend personeel ) kan controleren alle reacties en het beheer van de werkzaamheden dienovereenkomstig. Controleer de onderstaande afbeelding om het beter te begrijpen.

Ook kunt u de workflow ( wat zal er gebeuren nadat het ticket is aangemaakt in het helpdesk systeem) en het instellen van het automatisch of handmatig. De admin kunt de „reeks van acties“ in de workflow, en dan zou het werk naadloos in elkaar over.

U kunt ook de voorbereiding van de automatische reactie die zal worden getoond aan de gebruikers bij het indienen van het formulier. U kunt een aangepaste respons voor de verschillende acties van de UVdesk dashboard onder „e-Mail Templates“. Deze automatische reacties zullen kijken authentieke en je ook zal de gebruiker een melding krijgen dat hun feedback is van plan om te helpen het systeem. Stel dat u een enquête formulier met betrekking tot eventuele Materiële basis en heb je niet een reactie van het management einde, dan voelt u zich gefrustreerd. Maar, als je een reactie krijgt en een ticket voor uw verzending van het formulier dan kan u de status controleren en alles wordt transparant.

In het geval u nodig hebt om te zoeken in een bepaalde ticket op basis van een „string“ dan kunt u gemakkelijk zoeken in de UVdesk systeem. De agent ( ondersteunend personeel) kan filteren van elk ticket op basis van „Toegewezen aan de Klant -, Groep, Team, Prioriteit, Type, Tag, Mailbox, Bron, na de datum vóór of op datum„. Zoals deze, kunt u dat het bijzonder ticket en werken. Door de filter optie, geen van uw tickets worden buiten uw bereik en het bespaart een hoop van uw kostbare tijd.

U kunt ook classificeren ondersteuning van de agenten in de „Groepen“ dat betekent dat de aanwijzing van de UVdesk medewerkers, zodat de binnenkomende aanvragen voor ondersteuning worden doorgegeven aan de technici expertise. Door het instellen van groepen, meerdere medewerkers kunnen beheerd worden door ze te classificeren in verschillende groepen. Admin organiseert agenten in groepen, zodat hij een oogje kunt houden op de activiteiten in verband met de verschillende afdelingen zonder tijd te verspillen veel tijd in het zoeken naar agenten de voortgang van de werkzaamheden op een bepaalde taak.

De medewerker kan ook gaan naar „Agenten Rapporteren“ waar de admin kunt filteren een agent en controleren hun prestaties, zoals First-responsetijd ( hoe snel de agent is beantwoord aan de klanten), het Oplossen van Tijd ( hoeveel tijd kost de agent te nemen in het oplossen van het probleem van de klanten ), de Klant Geholpen ( het aantal klanten die de agent heeft geholpen en kregen hun probleem opgelost). De beheerder kan ook de prestaties te zien in de grafische vorm met verschillende ticket status.

Onder de „Prestaties-Rapport„, de admin kunt zien dat de beoordelingen van de klant. Ze kunnen gemakkelijk vinden van de klanten tevreden en ontevreden klanten met de klant naam, e-mailadres, en hun ticket-id, zodat de agent kan de follow-up van de klant. Met dit gedeelte, geen van uw ontevreden klanten zouden gemist worden en zal er kansen voor een grotere conversie.

U kunt dus zien, kunt u uw feedback systeem kan u helpen op een betere manier met UVdesk helpdesk. Ik hoop dat dit blog is nuttig voor u is. In geval van twijfel, mail ons dan op support@uvdesk.com

 

Category(s) uvdesk
. . .

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked*


Be the first to comment.