9K Views

De migratie van gegevens van andere helpdesks te UVdesk

Updated 23 February 2022

Facebook Linkedin

Het importeren van gegevens is een essentieel kenmerk van een systeem. Het stelt de gebruiker in staat om de gegevens te importeren uit een toepassing van derden voor hun eigen toepassing. In een helpdesk, data migratie, wordt beschouwd als een van de belangrijke functies. Het laat de gebruiker toe om de gegevens te importeren ( zoals tickets, klanten, agenten, brievenbussen, opgeslagen antwoorden, etc ) van een helpdesk naar een andere helpdesk, zodat de gebruiker kan beheren onder één dak.

Als de gebruiker een groot aantal van gegevens in een helpdesk en in een noodsituatie, moet de gebruiker overschakelt naar een andere Helpdesk Systeem vervolgens op „Gegevens Importeren“ – functie bewaart het voor het zeggen. Als de nieuwe helpdesk systeem laat de gebruiker toe om gegevens te importeren uit de oude helpdesk systeem dan zal u bespaart kostbare tijd van de klanten en middelen. Dus, kunnen we zien hoe de functie ‚Gegevens Importeren‘ is belangrijk voor een helpdesk systeem.

In UVdesk Helpdesk Systeem, we hebben dit geweldige functie van de Invoer van Gegevens door die u kunt importeren van de gegevens van meerdere helpdesk systemen naadloos in elkaar over. Momenteel kunt u uw bestaande gegevens van osTicket, Freshdesk & Helpscout om uw UVdesk Helpdesk Systeem. Laat ons nu eens uitleggen.

osTicket Gegevens Importeren:

Hier kunt u uw bestaande gegevens, zoals tickets, groepen, teams, ticket-types, agenten, klanten, bespaart antwoorden op uw UVdesk Helpdesk Systeem naadloos in elkaar over. De gebruiker kan het importeren van de gegevens op twee manieren: de Volledige Database Importeren & Individuele Bronnen Importeren.

In Volledige Database Importeren, de gebruiker kan importeren de volledige gegevens van de osTicket Systeem zoals canned_response, afdeling, Team, help_topic, het personeel, de gebruiker, tickets in hun UVdesk. De gebruiker zou download het XML-bestand van osTicket Systeem van de database en vervolgens uploaden in UVdesk.

In Individuele Bronnen Importeren, de gebruiker kan importeren Tickets of Klant. De gebruiker kan exporteren „Tickets“ of „Gebruikers“ van de osTicket Dashboard en vervolgens kunt kiezen voor „Tickets“ of „Klanten“ en voor het importeren van de gegevens van de klant of ticket gegevens afzonderlijk. Voor het voorbeeld heb ik gekozen voor „Tickets“ en vervolgens uploaden van de CSV en te klikken op „Importeren“. Nu, u kunt de voortgang van het importeren en gegevens die zijn geïmporteerd naar UVdesk.

Freshdesk Gegevens Importeren :

De gebruiker kan het importeren van Groepen, Gebruikers & Tickets van Freshdesk te UVdesk. De gebruiker inloggen op hun Freshdesk account en vervolgens op exporteren in het XML-bestand van de Rekening van de Sectie. De gebruiker zou ontvangen hun XML-bestand in de mail.

De gebruiker inloggen op hun UVdesk Account en upload het zip-bestand geëxporteerd uit de Freshdesk Account. De gebruiker kan de voortgang van het importeren wordt samen met de gegevens die krijgen geïmporteerd in de UVdesk.

Helpscout Gegevens Importeren:

De gebruiker kan gegevens importeren als Gebruikers, Klanten, Brievenbussen & Tickets van uw Helpscout te UVdesk. Als Helpscout voorziet niet in een zip-bestand of XML-bestand voor het importeren van gegevens, we moeten API-sleutel, welke nodig is voor de API-verzoek (om te bepalen wie gegevens opvragen).

Na het genereren van de API-sleutel, moet de gebruiker inloggen op hun UVdesk paneel en plak de API-sleutel voor het importeren van de gegevens. De gebruiker zou zien van de tickets, brievenbussen, klanten, agenten krijgen geïmporteerd in uw UVdesk Helpdesk Systeem. Als de klanten, agenten, mailboxen zijn al aanwezig in de UVdesk voor het importeren wordt een bericht weergegeven. In het geval van tickets, nieuwe tickets worden gemaakt in de UVdesk op het moment van het importeren van Helpscout als dat ticket is al aanwezig in de UVdesk voor.

Dit is alles over het Importeren van de Gegevens voorzien van UVdesk Helpdesk Systeem. Ik hoop dat u vond dit artikel en als u enige twijfel hebt dan kan je ons mailen op support@uvdesk.com

 

 

 

 

Category(s) uvdesk
. . .

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked*


Be the first to comment.