6K Views

Hoe Jibosky bieden een uitstekende klantenondersteuning via UVdesk

Updated 10 January 2022

Facebook Linkedin

Jibosky is een online shopping site in Nigeria, die werd geopend om de kloof te overbruggen tussen kwaliteit en prijs.

Jibosky is begonnen als handelaar op verschillende e-commerce platformen en was in staat om te bieden de beste prijzen voor zijn kwaliteit producten te midden van de concurrentie.

U alleen de naam en mode items, waaronder mooie tops, shorts, blouses, rokken, broeken, schoenen, horloges, sieraden, en sierplanten voor mannen, vrouwen en kinderen, vindt u in Jibosky.

UVdesk Manager Nirupama had een gesprek met de Oprichter van Jibosky, de Heer Mojibola Fowowe, over de klantenservice aangeboden aan de klanten van Jibosky en hoe ze omgaan met de klant query ‚ s op dagelijkse basis.

UVdesk: Wat het doel is van uw bedrijf, product, de organisatie is het oplossen?

Mojibola: In Nigeria vandaag, e-commerce is geleidelijk aan het verkrijgen van brede acceptatie in tegenstelling tot in latere tijden en er is nog steeds een brede kloof in die sector vandaag dat gevuld moet worden. Onze website is gestegen, onder andere om die kloof te dichten. Wij maken het mogelijk voor mensen om te kopen kwaliteit fashion materialen tegen de scherpste prijzen de hele natie op hun gemak.

UVdesk: Wie is jouw rolmodel in uw bedrijf, product of organisatie en hoe ben je geïnspireerd?

Mojibola: Hoewel niet zo groot als ze nog een andere manier maar onze rolmodellen in bedrijf zijn van de wil van de reeds gevestigde e-commerce bedrijven in het land, zoals Jumia, Konga, en PayPorte. We kijken uit naar het bereiken van gelijkaardige staaltjes zoals ze in staat zijn om te bereiken over de jaren.

UVdesk: Wat waren de uitdagingen waarmee je geconfronteerd wordt bij het opzetten van uw bedrijf?

Mojibola: Nou, we zijn geconfronteerd met heel veel uitdagingen langs de weg met de grote uitdaging wordt het probleem van de financiering en financiën. We zijn eigenlijk net begonnen en iedereen weet dat een voldoende vermogenspositie is van belang als een bedrijf zal floreren. Het is vrij gemakkelijk om een e-commerce website, maar het kost veel te bevorderen, zowel offline als online. Dit is de grote uitdaging waar we al geconfronteerd met de tijd. Een ander probleem is in het geval van mankracht en technische handen te dragen op een aantal taken. Hoewel we over drie lopen de zaken met elkaar, we hebben alleen een technisch expert in ons midden en de werklast kan worden overweldigend, op hem af. Naast deze twee zaken zijn we goed om te gaan.

We zijn ontsnapt aan de problematiek betreffende het beheer van klantenrelaties, via de diensten van Webkul. Dit is ook een belangrijke attractie voor de zakelijke en we zijn blij dat we geïntegreerd UVdesk.

UVdesk: geen advies aan de gebruikers die met een soortgelijk bedrijf als het uwe?

Mojibola: zal ik hen aanraden om correct in te stellen dat alles moet worden ingesteld op hun website en business en besteden veel aandacht aan de klant relatie en tevredenheid als ze echt positief conversies in hun bedrijf. Ze moeten ook zorgvuldig te observeren de huidige trends in de business line en zijn altijd op zoek naar manieren om het leveren van oplossingen aan de noden van de mensen, vooral in een land als Nigeria waar e-commerce begint te boom als nooit tevoren.

UVdesk: Hoe heeft dit Business Idee hebt geklikt in je hoofd?

Mojibola: Wij de behoefte in kaart gebracht en stapte in het gat te vullen. Ik heb altijd gedacht over een manier om die mode-items kunnen worden verkocht tegen relatief lagere retail prijzen, zodat de meeste mensen kunnen profiteren van het en hier zijn we in de voorhoede van de innovatie. We zijn begonnen als kooplieden in sommige online marktplaatsen, maar toen bleek dat we niet meer konden comfortabel te houden van onze prijzen aanzienlijk te laag als gevolg van een commissie van tarieven en overige kosten gefactureerd aan ons door deze markt, besloten we dat het tijd was om zich te ontwikkelen en bouwen onze eigen website zodat we alle ruimte hebt in de wereld voor het verwezenlijken van onze visie.

UVdesk: Wat doe je voor de Business Promotion ( Online en Offline)?

Mojibola: Voor nu, soms lopen we weinig budget advertenties op Facebook en post naar relevante Facebook groepen. We hebben niet gestart met een offline advertentie campagne op het moment, maar we hopen dit zo spoedig onze begroting verder uit te breiden.

UVdesk: Wat zijn de grootte van het team en beheren van uw team?

Mojibola: Wij zijn momenteel drie runnen het bedrijf samen en we zijn in staat om delen van arbeid onder ons.

UVdesk: Hoe is UVdesk helpt u bij het beheer van de klantenservice?

Mojibola: UVdesk is zeer instrumenteel en behulpzaam bij het verzorgen van de relatie met de klant aspecten van onze business. Wij zijn in staat om een volledig professionele helpdesk systeem met de hulp van UVdesk en dat aspect van het bedrijf is volledig verzorgd voor ons meer te richten op uitbreiding.

UVdesk is blij om te helpen. Voor meer informatie klik hier. U kunt gepersonaliseerde demo hier.

Tag(s) Jibosky
Category(s) uvdesk
. . .

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked*


Be the first to comment.