10K Views

Belang van de Taak in het Helpdesk Systeem

Updated 10 December 2021

Facebook Linkedin

Voor elk bedrijf hebt u om ervoor te zorgen dat uw klanten tevreden zijn over de aangeboden diensten. U kunt hun feedback van tijd tot tijd om ervoor te zorgen dat ze tevreden zijn over uw diensten. Uw diensten moeten helpen uw klanten om hun doelen te bereiken en in het geval ze twijfels heeft over uw dienst, moet je een sterke ondersteuning van het team om te helpen uw klanten. Zoals we allemaal weten, is er ontelbare helpdesk software te bieden world class support aan uw klanten en het selecteren van de beste helpdesk software is als een opdracht.

ga door alle functies van de Helpdesk en dan kies je het beste voor uw klantenservice. Nu, in dit artikel zal ik wat licht werpen op een van de cruciale functies van een helpdesk systeem en dat is „de Taak van de Schepping“. Nu, „Taak Aanmaken“ – functie wordt aangeboden door UVdesk Helpdesk systeem.

Wat is een Taak?

Taak“ is een geweldige manier om het totale werk heel intuïtief voor de ondersteuning van medewerkers, omdat er mogelijk een situatie waar veel van de technische aspecten zijn betrokken bij het ticket en een bijzonder technische gedeelte is toegewezen aan een technische expertise/groep. In overeenstemming met de draden (draad wijs) taken kunnen worden toegevoegd aan de tickets door de agenten. Taak-functie is ontwikkeld door UVdesk Help desk.

er is bijvoorbeeld een bedrijf die een toegewijde Verkoop-en Technische Ondersteuning team. Nu te behandelen klantvraag, ze hebben een helpdesk systeem. Nu is er de zoekopdracht van een klant die is toegewezen aan het Sales Team. Ze zijn behandeling van de client query ‚ s op hetzelfde ticket te staan. Nu kan er de behoefte van het Team voor Technische Ondersteuning op hetzelfde ticket en het beheer van de Sales & Technische Support team op een bepaald ticket is vrij complex. Maar, door de geavanceerde functie van „Taak„, u kunt een taak maken voor het technische team en hen toe te wijzen. Op deze wijze worden zowel de team kunt werken op dezelfde client query’s.

Laat ons zeggen als er een vraag van de eindklant, over het thema en de agent is de behandeling van de vraag van de klant. Nu alle aangepaste werk komt, zoals de klant het wil maken van de site charismatische dan de toegewezen agent kan mark een bepaalde thread als een „Taak“ en vervolgens toewijzen aan het technische team, zodat de maatwerk kan worden bereikt in een tijdige wijze. Nu, het technische team zal alleen zien dat bepaalde taak en kan terug antwoorden naar die taak wanneer het werk is voltooid of, in het geval van enige twijfel met betrekking tot de taak. De agent niet toegestaan om het ticket voor het team, maar alleen het toewijzen van een bepaalde thread aan het team in de vorm van een taak.

De toegewezen agent kan ook terugkeren op hetzelfde ticket te staan en duidelijk de twijfels van de klanten. Nadat de taak is gemaakt, wordt een melding mail gaat naar het toegewezen team, zodat er geen kans missen op een taak en het werk kan worden gestart op tijd. Als de termijn eindigt, zou er een melding op het dashboard van de agent en het technische team. Door deze, de agent kan houden van een track op het custom werk en kan een update van het team over de aangepaste werkzaamheden.

Voordelen van de Taak in uw Helpdesk systeem-

Taak Creatie-functie biedt een mogelijkheid om meerdere agenten, waarmee ze kunnen werken tegelijkertijd op de tickets die samen aan het verbeteren van de first response tijd en leidt uiteindelijk tot de tevredenheid van de klant. Het beheer van het project zou worden gemakkelijk door de „Taak van de Schepping“ – functie. U kunt het werk om uw ondersteuning van het personeel door het markeren van een bepaalde thread. U & ondersteunend personeel kunnen communiceren met de klant op één platform. Taak Systeem vermindert de pijn van het schakelen van de verschillende platforms voor hetzelfde soort werk.

Gelieve te voelen vrij om ons te contacteren voor meer informatie of als u wilt kan alles vragen support@uvdesk.com

Tag(s) help desk Task
Category(s) uvdesk
. . .

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked*


Be the first to comment.