13K Views

Het maken van de Helpdesk Contact Formulier in Salesforce?

Updated 1 March 2022

Facebook Linkedin

Salesforce is de primaire onderneming biedt binnen de Salesforce1 Platform. Het geeft bedrijven een interface voor het beheer en de taak van het management, en een systeem voor het automatisch routeren en escalerende belangrijke gebeurtenissen. De Salesforce-klantportal biedt klanten de mogelijkheid om hun eigen gevallen bevat een social networking plug-in waarmee de gebruiker wilt deelnemen aan het gesprek over hun bedrijf op social networking websites, biedt analytische tools en andere diensten, waaronder e-mail, Google search, en de toegang tot klanten,‘ recht en contracten ( Wikipedia )

In dit artikel zal ik uitleggen hoe u een aangepast formulier maken op uw Salesforce-site door de hulp van Form Builder-App van UVdesk. Eerste, je moet gaan naar uw UVdesk Dashboard en klik op Toepassingen > Form Builder. Voer de naam van het Formulier, selecteer de velden en vervolgens opslaan.

Na het maken van het Aangepaste Formulier, kunt u een Voorbeeld van het formulier of zie de embed codes in JS Versie & iframe Versie.

 

Nu inloggen op uw Salesforce-Account en ga naar het menu „Setup“. Ga nu naar het menu „Setup“, en klik vervolgens op Bouwen > Ontwikkelen, naar het Locaties. Klik op de „New“ knop voor het toevoegen van een nieuwe site.

Na het klikken op de „Nieuwe“ tab, enter Site gegevens invullen wat u wilt weergeven op de startpagina van uw site, wanneer de gebruiker in „Active Site Home Page“ veld.

Ga nu naar de front-end van uw site ontwikkeld en op de homepage ziet u de functie die u hebt ingevoerd in „Actieve Site Home Page“ veld.

Ga nu naar de „Visualforce-Pagina ‚ s“ en klik vervolgens op „Bewerken“ link om de functie die u wilt weergeven op de startpagina van uw site gemaakt met de Salesforce.

Op de UVdesk, ga naar de Form Builder en klik op de Aangepaste naam van Formulier. Daarna zie je drie knoppen: – Opslaan, Bekijken Vorm & Embed-Code. Klik op de „Embed Code“ en kopieer JS of iframe versie codes.

Nu, gaat u opnieuw naar uw Salesforce en plak de iframe versie codes op de Visualforce-Opmaak en sla die pagina.

Nu, gaat u opnieuw naar de front-end van de site, en dan zult u zien dat uw aangepaste formulier dat is gemaakt door het plakken van de iframe-codes die worden gegenereerd door de UVdesk.

De klant kan voeren hun gegevens en de query en klik op „verzenden“. Na het klikken op de knop Verzenden, kan de klant zien hun Ticket-ID en een bericht van de UVdesk.

Nu, de support agent kunt de Ticket #15 op de UVdesk met de details en de query die zijn ingevuld door de klant. De support medewerker kan terugkeren naar de dezelfde query gevraagd door de klant.

De klant kan inloggen op het online systeem van de link verstuurd naar het opgegeven e-mail-ID, samen met een link om het wachtwoord opnieuw instellen. Nadat ze het resetten van het wachtwoord, de klant kan de ongedaanmaking van de steun van het personeel van hun query log in op de UVdesk Helpdesk. Ik hoop dat dit blog is nuttig voor u is. In geval van twijfel, mail ons dan op support@uvdesk.com

Video-Tutorial-

Let op – In de Visualforce-Opmaak, wanneer u zal plak de iframe versie codes, gebruik <apex:page> tag, voor en na de code en sla het op.

Category(s) uvdesk
. . .

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked*


Be the first to comment.