10K Views

Hoe kunt u sociale media voor een betere klantenservice?

Updated 10 January 2022

Facebook Linkedin

sociaal. Met de opkomst van Facebook, Twitter, YouTube, Google, Instagram, er is een honger voor bedrijven om verbinding te maken met meer en meer mensen, ze op te voeden en hen te laten weten over hun ervaringen.

Een e-commerce bedrijf heeft of u bent een dienstverlener, de meeste van de hot prospects die je kunnen ontvangen afkomstig zijn van de sociale platformen. Als je er niet bent, dan bent u zeker missen de grote brok van uw gekwalificeerde klanten. Met een geprojecteerde 25.0% jaarlijkse groei in de komende 5 jaar, dan is het zeker tijd om te gaan investeren in social media, als u dat nog niet heeft gedaan.

Social media bestaat uit 70% van het organisch verkeer naar uw websites. Hier worden best practices over hoe u kunt gebruik maken van sociale platformen te zorgen voor efficiënte klantenservice:

 • Kies het juiste platform:

  Het is niet noodzakelijk dat degene die het beste is voor iemand zou ook nuttig zijn voor u. Om te kiezen van de juiste platform, eerste, je moet zeker zijn van je doelgroep. Als uw doelgroep is een professionele groep mensen, het is het beste om te investeren in LinkedIn. U kunt ook vragen uw doelgroep met behulp van een enquête formulier om te beslissen wat het beste is voor u. Social Platform

 • Response rate is the key:

  Uw publiek zal in het algemeen verwachten dat de snellere reactie van u op deze platforms. Facebook heeft een functie van de respons, die kan worden gezien op eigen pagina. Een slechte respons-rate invloed kunnen hebben op uw publiciteit en zal ervoor zorgen dat uw klant tonen hun rug op je. U kunt gebruik maken van de geautomatiseerde hulpmiddelen zoals
   UVdesk Helpdesk dat zorgt voor sociale integratie als
  FacebookTwitter and YouTube. Een reactie op uw sociale kanaal wordt omgezet in tickets en kan u direct antwoord op.

  Comment as ticket on UVdesk Reply on Facebook

 • Monitor uw sociale tags:

  U moet voortdurend uw hashtag, post bereiken, kanaal uitzicht om het analyseren van uw prestaties op de sociale media. Het betekent niet dat je moet blijven kijken naar je feeds, tools, zoals Hootsuite, Social Mention, can do the task for you.

 • Tijd voor automatisering:

  De uitvoering van chatbots op sociale kanalen kan het verminderen van de last van de klantenservice van uw agent en ook het verhogen van uw respons. Chatbots zijn zeer effectief in situaties waarin iemand contact met u opneemt op je sociale kanalen buiten de kantooruren. Juiste soort van chatbots geeft de indruk van menselijke interactie aan klanten die het gevoel van overtuiging en verantwoordelijkheid van de hoofden van de klanten. U kunt gebruik maken van tools zoals Chatfuel om gemakkelijk uw eigen chatbot uit het niets en integreren met uw facebook pagina.

 • Het gebruik van de knowledge base:

  Het maken van een bron van veelgestelde vragen kunt bezuinigen de tijd op support tickets. Klanten kunnen zoeken naar common query met betrekking tot uw systeem en knowledge base-zal het desbetreffende artikel in die tijd die zal het oplossen van de query klanten en hen gelukkig te maken. UVdesk tools zoals
   Knowledge Base where you put articles on common queries of customers. HelpDesk UVdesk Support

Een betere ondersteuning zal niet alleen helpen bij het opbouwen van de betere relatie, maar geven u ook meer klanten die voor een tevreden klant. Dit zal u helpen bij het verkrijgen van loyale klanten en uiteindelijk trouwe klanten zijn degenen die op die zakendoen.

Category(s) uvdesk
. . .

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked*


Be the first to comment.