8K Views

e-commerce Markt helpdesk Systeem

Updated 20 September 2017

Facebook Linkedin

e-commerce heeft ons leven gemakkelijk en ontspannen. Men kan gemakkelijk achterover leunen en genieten van winkelen met enkele klikken op hun smartphones, laptops, tabbladen.

In de e-commerce Markt, veel verkopers registreren en verkopen hun producten in de Markt. Deze verkopers hebben ook hun eigen online store, maar om het bereiken van een maximaal aantal klanten die ze gaan verkopen in de Markten.

Enkele voorbeelden van e-commerce Markt zijn Amazon, eBay, Etsy, Flipkart en nog veel meer. Verkopen via meerdere kanalen krijgt u meer klanten en omzet. U kunt de link hier & de statistieken in de onderstaande afbeelding

Image Source - Webretailer

Bron afbeelding – Webretailer

Het is ook belangrijk voor het behouden van uw klanten en voor de voortschrijdende omzet, uw oude klanten moeten bezoeken, uw online winkel en op Marktplaats. Je kunt ze allemaal bekijken op de hier waarom is het belangrijk voor uw oude klanten naar uw online winkel.

En die klanten terug kunnen komen als ze blij zijn en tevreden met de ondersteuning die ze zijn blij en tevreden met de steun die zij krijgen van uw kant of van uw medewerkers als zij komen met hun query in de gekochte producten.

Uitdagingen in het bieden van ondersteuning op meerdere kanalen-

Nu, laat ons een voorbeeld nemen hier. De verkoper is de verkoper producten op meerdere kanalen en het hebben van een online winkel. Er zijn veel klanten voor zijn producten en dus zijn de twijfels in verband met de producten.

Nu, dat verkoper kan toewijzen ondersteunend personeel voor verschillende Kanalen met beperkte toegang tot de klanten van elk kanaal kan voor een juist antwoord en ondersteuning.

Er zijn veel mazen in deze methode. Ten eerste, is de verkoper niet kan een goede controle op het ondersteunend personeel antwoorden aan de klant.

Ten tweede, als er geen single point of contact, zal er verwarring en is het mogelijk dat voor sommige query ‚ s van de klant, de bevordering van de kwaliteit van niet passend zou zijn.

Ten derde, het beheer van de antwoorden zou zwaar worden en de verkoper niet de reactie tijd van het ondersteunend personeel. U kunt hier kijken de uitdagingen, van waaruit ondersteuning op multi-kanalen

De mogelijke Oplossingen voor deze uitdagingen op het gebied

Is het niet goed om de klant te vragen van alle kanalen op één platform? Ja, dit is nu mogelijk met de hulp van e-commerce App-functie is ontwikkeld door UVdesk Helpdesk.

Deze helpdesk genereert tickets van uw klant query ‚ s van meerdere kanalen in één platform. Nu, de klant kan het verhogen van de query uit uw online winkel of een Marktplaats, een apart ticket worden aangemaakt in de UVdesk voor elk kanaal.

Alles Onder Één Dak-

U wilt niet weten hoe UVdesk Helpdesk is een full-proof oplossing voor alle problemen? Controleer alle onderstaande punten voor een beter begrip-

Door de Check van ondersteunend Personeel Reacties

Onder „Agent Rapportage“, de verkoper van de antwoorden gemaakt door de ondersteuning van medewerkers voor hun klantvraag. Ze kan de reactietijd van de agenten.

De verkoper selecteer een datum range en dan zie totaal „op te Lossen“, „Aantal Klanten Geholpen“, „Kaarten Tellen“ & „First Response-Tijd“. Dit type van controle verbetert de kwaliteit.

Opgeslagen Antwoorden of Ingeblikte Antwoorden-

U kunt het opslaan agenten de tijd door het creëren van een aantal vooraf geformatteerd antwoord sjablonen common query ‚ s worden Opgeslagen Antwoordt dat helpt de agent om de vraag te beantwoorden binnen een enkele klik.

Voor de volgende keer, elke klant vraagt een zoekopdracht als „Is dit materiaal duurzaam“, de agent kan snel pop uit een opgeslagen reactie voor dat probleem en zorgen voor een direct antwoord.

het Toewijzen van de Taak voor aangepaste werk-

Laten we zeggen dat als er een verzoek van de klant ten aanzien van aangepaste kleur of een product. In dit geval, de agent kan een „Taak“ in dat ticket wol en toewijzen aan het betrokken team voor de klant werken.

„Taak“ functie biedt de agenten de mogelijkheid om gelijktijdig te werken op de tickets die zal het verbeteren van hun eerste reactie tijd en leidt uiteindelijk tot de tevredenheid van de klant.

FAQ Creation for the customers- 

Soms, hetzelfde type query in verband met korting, levering of terugbetaling komt opnieuw en opnieuw. In dat geval is het beter te maken FAQ voor hetzelfde, zodat de klant kan deze FAQ.

In het geval van enige twijfel in de FAQ, dan kunt vragen hun twijfel en vervolgens het ticket zou krijgen gegenereerd in de UVdesk. De verkoper kan maken van de Veelgestelde vragen door de hulp van de „Kennisbank“.

Algemene Dashboard-

De verkoper kan de algemene ticket telt afkomstig van de meerdere kanalen. De verkoper kan bekijken „Open Tickets“, „in Afwachting van de Tickets“, „Antwoordde Tickets“, „Opgelost Tickets“, „Ratings“, „Taak“.

Ontknoping-

Uit het bovenstaande referentie, kunt u zien hoe u kunnen helpen uw miljoenen klant van meerdere kanalen door de hulp van UVdesk Helpdesk.

De verkoper kan investeren hun kostbare tijd in product-efficiëntie en de klantenservice deel zou worden verzorgd door UVdesk Helpdesk Systeem. Het maakt het voor de verkoper om zich te concentreren op het andere belangrijke onderdeel.

Ik hoop dat je genoten hebt van dit artikel over „e-commerce Markt helpdesk Systeem“. In geval van twijfel over deze functie, mail ons dan op support@uvdesk.com

Category(s) uvdesk
. . .

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked*


Be the first to comment.