7K Views

e-commerce Integratie met UVdesk

Updated 29 October 2021

Facebook Linkedin

„Als u het bouwen van een geweldige ervaring, klanten vertellen elkaar over. Mond tot mond reclame is zeer krachtig.“- Jeff Bezos

e-commerce is de nieuwe trend in het huidige tijdperk. U kunt vinden elke soort product op de online winkel met varianten en opties & speciale e-commerce Store voor elk soort product. e-Commerce is het overbruggen van de kloof tussen de digitale en de fysieke winkel ervaring voor de gebruikers. e-commerce winkels zijn een zegen voor ons allemaal in deze drukte, drukte het leven. U kunt gemakkelijk bladeren door de e-commerce online winkel op smartphones, laptops, tablets en kan boodschappen doen.

Nu, alleen met e-commerce site is niet genoeg. Je moet ook het verzorgen van uw klanten en hun query ‚ s ( indien van toepassing). We kennen allemaal het belang van de klantenservice. Zodra ze tevreden zijn, zij zal u loven uw steun. En het bieden van de hoogste kwaliteit van de ondersteuning, de Webkul heeft een Helpdesk met de naam UVdesk– wat is een cloud-based helpdesk software die is gebouwd om tegemoet aan de behoefte van de cliënten met zijn ongelooflijke functionaliteit.

Waarom hebben we het nodig voor het integreren van een Helpdesk Systeem in onze e-commerce winkel?

Laten we een voorbeeld nemen dat ik een online winkel die is onlangs gestart. Ik verkoop allerlei soorten producten en proberen te leveren in de overeengekomen levertijd. Nu, als gevolg van een ongunstige toestand als slecht weer uw producten worden niet geleverd op tijd bij de klant. De klant zal proberen om u te contacteren via mail of telefoon en dit proces kan lang duren. Als ze sturen een soort van e-mail via „Contact“ formulier, dan is er de onzekerheid of de eigenaar heeft gezien de post of niet. Dit creëert een gevoel van paniek in de klant, de geest, die is niet goed.

Als u had een Helpdesk Systeem geïntegreerd met uw site, dan is de klant zou gemakkelijk een ticket aan te maken en kan zien wie het is toegewezen en kan controleren of het antwoord op hun dashboard. Het management van de klant en de query ‚ s worden eenvoudig en naadloos.

UVdesk – Uw Helpdesk Systeem:

Als ik was de integratie van een Helpdesk Systeem met mijn e-commerce site, ik zou gaan voor: UVdesk Helpdesk Systeem door een Webkul. Het biedt eerste klas ondersteuning aan haar klanten en het ticket management een onderdeel is moeiteloos. Automatische tickets zou worden gegenereerd op uw site back-end als alle gebruikers de mail en op deze manier geen klant onderzoek zou worden achtergelaten. Ook kan de klant zien hun e-mail als het ticket van de klant paneel wanneer ze zich aanmelden. De communicatie tussen de agent en de klant gemakkelijk zou zijn.

Als u zich zorgen maakt over de beveiliging en klik vervolgens op UVdesk is veilig en volgt de Standaard Code Patroon. Er zou geen SQL-Injectie in uw website en de gegevens zouden worden beschermd altijd. De updates/antwoorden op de tickets worden direct bijgewerkt op beide platforms d.w.z. als admin reageert op een ticket op de back-end van e-commerce op te Slaan dan het antwoord zal ook worden bijgewerkt op de UVdesk voor de klant op de front-end. Alle wijzigingen die worden gemaakt in real-time op beide platforms.

Ontknoping :

Je kunt niet zomaar een website te openen en te verwachten dat mensen in vloed. Als je echt wilt slagen moet je voor het maken van het verkeer.„-Joel Anderson en dit kan worden bereikt dat uw klanten tevreden zijn en hun twijfels ( indien van toepassing) moet worden opgelost in een tijdige wijze. Het verkeer kan verhogen voor e-commerce sites, wanneer de klanten zijn tevreden. Als u een goede klantenservice dan de klant zou krijgen directe ondersteuning met betrekking tot vragen en zouden ze graag en het promoten van uw site om anderen voor je goede service. Als dit meer en meer klanten zou komen en sales & de omzet zal toenemen.

Webkul heeft ontwikkeld module UVdesk – Opencart Gratis Helpdesk Ticket Systeem voor Opencart Platform het beheren van al hun tickets van Opencart winkel admin panel. Klanten kunnen ook reageren op de tickets van de front-end van Opencart winkel. De updates/antwoorden op de tickets worden direct bijgewerkt op beide platforms. U kunt ook downloaden van de UVdesk voor WordPress voor het WordPress Platform. Ik hoop dat je genoten hebt van het lezen van deze blog. Gelieve te voelen vrij om ons te contacteren voor meer informatie of als u wilt kan alles vragen support@uvdesk.com

Category(s) uvdesk
. . .

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked*


Be the first to comment.