10K Views

eBay – Real-time klantenservice via Bestelling

Updated 15 March 2022

Facebook Linkedin

Hoe werkt eBay werk?

Het werkproces op eBay is vrij eenvoudig. Enkele stappen en formaliteiten voor de verkoop van het product op eBay marktplaats:

 • Dacht in het achterhoofd te verkopen en indien besloten om te verkopen op eBay
 • Dan moet u zich registreren op eBay en het accepteren van de voorwaarden en voorwaarden van de site(Aanmelden met eBay, Controleert u of eBay
 • Account, Controleert u of PayPal Account, Link uw eBay-en PayPal-Accounts)
 • De volgende stap is om de lijst item op eBay(Listing-Een lijst is een opheldering van het item waarop u
 • verkopen met uw voorwaarden.)
 • Nu klanten bezoeken uw eBay-winkel
 • Vindt benodigde product in uw winkel
 • Nu, wat is de volgende stap? De koper accepteert uw algemene voorwaarden en betaalt voor het geselecteerde item
 • De koper koopt het item
 • Verkoper levert het item aan dat het bijzonder koper
 • Dan is zowel het geven van feedback
 • Op succesvolle transacties, de verkoper betaalt de commissie aan eBay

Hoe werkt eBay-veiling in zijn werk?

In tegenstelling tot Amazon vaste prijs, model, eBay werkt op de veiling systeem. Een veiling is een type van verkoop waarbij de prijs niet is ingesteld in het hele proces van verkoop tot het einde. Als gevolg hiervan zijn de prijzen komen als een element van verrassing voor zowel de verkoper en de bieder met het hoogste bod krijgt de verkoop.

 • De bieder kan een persoon of organisatie, die is het maken van een formele aanbieding voor iets te krijgen
 • De verkoper is de geregistreerde persoon op eBay wie is verantwoordelijk voor de verkoop van goederen en zaken

Het maken van een notering op eBay

 • Beginnen de aanbieding proces op eBay
 • Zet categorie, titel, foto ‚ s en beschrijving voor de lijst
 • Geef formate en prijzen
 • Kies de betaling en de winkels
 • Het promoten van uw item om meer te verkopen

Het bieden van directe ondersteuning van klanten de klanten op bestelling

UVdesk – eBay integratie stelt u in staat om het op te halen om de details en berichten van eBay en Marktplaats om te zorgen voor een snelle en snelle klantenservice.

Waarom ophalen van de bestelling en berichten belangrijk zijn?

 •  Het is niet verborgen, dat tegenwoordig verkopers verkopen op meerdere platforms. Als een resultaat, het wordt voor hen zeer moeilijk om te herkennen van een echte klant komt van het respectievelijke kanaal. Bestelling ophalen module van UVdesk maakt het mogelijk om de informatie van het product dat de klant heeft gekocht met slechts order-ID in het kanaal, waardoor de taak van je support medewerkers eenvoudig.
 • Om garner klant query ’s onder een dak voor een betere, gemakkelijker te hanteren en filtratie te bieden versnelde resolutie en top-notch ondersteuning door het verwijderen van ongewenste nep-query‘ s door Om de Validatie Proces en het bijstaan van de klanten verdienen op het ticket.
 • UVdesk formuleert brug tussen ondersteunend personeel en eBay, marktplaats en zodra de succesvolle configuratie is bevestigd de ondersteuning van de medewerkers kan halen om de gerelateerde informatie en geschiedenis door simpelweg het invoeren van de order-ID via het opgegeven marktplaats op Uvdesk platform.
 • UVdesk maakt het hele proces gemakkelijker en sneller en zorgt er ook voor dat geen lood nog steeds niet is opgelost door het verstrekken van real-time klantenservice en verificatie tegelijkertijd onder crow ‚ s netto.

 

eBay Om de Integratie:

De integratie van eBay met UVdesk zal helpen bij het verkrijgen van vitaal belang om de informatie van de klanten, voor een betere ondersteuning. Het zal een transparantie tussen het ondersteunend personeel en ze kan onderscheiden van de echte klanten.

Met behulp van deze app, de agent kan de details van de bestelling van de eBay-Marktplaats op het ticket. De opdracht gerelateerde informatie wordt alleen gezien door de ondersteuning van medewerkers.

Om Feedbacks:
Met Om Feedback ingeschakeld, tickets zijn gegenereerd voor feedbacks die een koper bladeren op volgorde van aankoop. Om de Feedback bestaat uit drie soorten berichten:

Feedback: Dit is de originele feedback melding dat er een koper voor een bestelling. Dit wordt weergegeven als een bericht van een klant in uw ticket.

Feedback Follow-Up: Het is een follow-up bericht de oorspronkelijke koper zou willen toevoegen aan hun oorspronkelijke feedback. Dit wordt weergegeven als een bericht van een klant in uw ticket.

Feedback Reactie: Dit is het antwoord dat bericht de verkoper reageert op de feedback. Dit wordt voorgesteld als een agent/admin bericht in uw ticket.

Verdere agent/admin reactie op de feedback tickets zijn nog niet zichtbaar op eBay. Als het om de details zijn beschikbaar voor een feedback, ze zal direct worden geïntegreerd met de betreffende tickets.

Vragen aan de Verkoper vragen
Met Vragen Verkoper Vragen ingeschakeld, tickets worden gegenereerd voor het vragen van een koper (of een potentiële koper) vraagt een verkoper met betrekking tot een product.

Vragen aan de Verkoper Vragen bestaat uit twee soorten berichten:

Vraag De Verkoper: Dit is de originele/follow-up bericht dat een koper verzendt naar een verkoper met betrekking tot een product. Dit wordt weergegeven als een bericht van een klant in uw ticket.

Verkoper Vraag Antwoord: Dit is de follow-up bericht dat een verkoper aan een koper in antwoord op hun vragen.

Dit wordt voorgesteld als een agent/admin bericht in uw ticket.Als het om de details zijn beschikbaar voor een Verkoper Vragen, ze zal direct worden geïntegreerd met de betreffende tickets.

Opmerking: Op dit moment hebben we alleen ondersteuning voor directe ticket conversie voor Om Feedback en Vragen aan de Verkoper Vragen, en zal ondersteuning voor extra platform berichten in de nabije toekomst.

 

Category(s) uvdesk
. . .

Be the first to comment.