6K Views

Waarom uw helpdesk systeem moet snel ?

Updated 21 September 2017

Facebook Linkedin

Een helpdesk systeem wordt gebruikt om ondersteuning te bieden aan de klant een vraag heeft over een dienst, producten, etc. Elk bedrijf ( online of offline) moet een helpdesk systeem voor de betere query beheer en de kwaliteit van de ondersteuning. Uw helpdesk systeem bepaalt uw uiteindelijke verkoop & omzet. Als uw ondersteuning is niet volgens de verwachting van de klant, dan zijn er kansen van uw klanten verschuift naar je rivaal het bedrijfsleven en er is een gezegde dat je niet kan slagen door het maken van uw klanten ontevreden & boos. Als de ondersteuning niet goed is, kan uw bedrijf krijgen de schuld die niet goed zijn voor de reputatie van het bedrijf.

Wanneer uw helpdesk is snel, dan is het hele proces wordt glad. Bijvoorbeeld, wanneer een ticket is aangemaakt, de agent kan open dat het ticket in een mum van tijd en kan terug antwoorden naar de klant. Als er sprake is van enige noodzaak van het bestand, en vervolgens de agent kunt koppelen met het antwoord en sturen. Snel antwoord betekent dat u het betrekken van je klanten en dat is een goed teken van een succesvolle business.

Uw helpdesk diensten ook afhankelijk van de server optimalisatie. Als uw helpdesk website niet geopend in 3 tot 4 seconden, dan kunt u verliezen de klant en dit zal invloed hebben op uw business. Dus, probeer dan altijd een beroep doen op de aandacht van uw klanten. Er is nog een gezegde dat „Eerste Indruk is de Laatste Indruk“ en het is hier van toepassing. Voor de snelle prestaties, je moet het optimaliseren van uw TTFB ( Tijd Tot de Eerste Byte ). TTFB is de tijd die u vertelt hoe u snel een webserver reageert op een verzoek. De belangrijkste reden voor een grotere TTFB is een DNS Lookup. Als DNS ( Domain Name System – kaarten het IP-adres met de Naam van het Domein) is groter, dan is uw TTFB zal meer en zal uw systeem niet reageren op keer.

Wij verminderen de TTFB door CDN ( Content Delivery Network). In CDN, de gegevens wordt gedaan door de plaatselijke kopiëren met hoge snelheid. Uw gegevens, zoals statische content, CSS bestanden, JS-bestanden, Afbeeldingen, Video ‚ s geladen op een snelle en uw systeem opent op hoge snelheid waardoor je TTFB duur. Door de CDN kunnen we het optimaliseren van de snelheid van uw site en uw bandbreedte is ook opgeslagen. Zo, zo, dan kan je optimaliseert de snelheid van uw site, wat zal resulteren in het snelle reageren van de helpdesk systeem. Snelle dienstverlening van de helpdesk systeem zal een boost geven aan uw bedrijf.

Een andere factor die een verbetering van de website optimalisatie is voor de compressie van Gegevens ( In signaalverwerking, data-compressie, bron codering of de bit-rate vermindering vereist codering van gegevens met minder bits dan de oorspronkelijke representatie – Wikipedia ). Er zijn meestal twee instrumenten voor de gegevens compressie – Mod_deflate & ZGIP. Je hebt voor het installeren van deze tools op uw server en dan zal het comprimeren van de media van uw site, zoals afbeeldingen, video ‚ s. Bijvoorbeeld, je hebt een bestand van 1MB en door de hulp van GZIP, uw bestand wordt gecomprimeerd tot 300 KB die snel wordt geladen op uw site.

Zelfs als u een langzame internetverbinding heeft, dan ook de pagina ‚ s laden sneller met uw media bestanden. Dit zal ook in de belangstelling van uw klanten op uw site en uw bounce rate minder zal zijn. Wanneer uw site laadt op goede snelheid dan is uw site krijgt ook de goede SEO ranking die uw site zichtbaar op de eerste pagina van de Google zoekresultaten.

Ook hebben wij een uiterst snelle, veilige Helpdesk met de naam UVdesk dat is een SaaS-gebaseerde software, die is ontworpen om te voorzien in de behoefte van de klanten met zijn ongelooflijke functionaliteit. Deze helpdesk heeft functies zoals Brievenbus ( welke wordt automatisch het ticket van de klant op de query op uw steun systeem), Knowledge base ( Een handleiding voor de gebruiker die uiteindelijk zal leiden tot het ontruimen van de twijfel in de geest met betrekking tot de help-desk), Resultaten ( waarin de waardering van de klanten over de begeleiding), E-Leidingen ( de klant kan rechtstreeks beantwoorden van hun e-mail en ze hoeven niet in te loggen op het ticket systeem), Agenten ( Agenten verwijzen naar de medewerkers die de vragen van de klanten en reageren ze met de juiste oplossing) en nog veel meer.

Wij maken ook gebruik van de Blackfire hulpprogramma die zal debug uw aanvraag & optimaliseren van de prestaties. Het display van de prestaties van de I/O, geheugen, CPU-Tijd. Het geeft ons de tijd die de functies uitvoeren en hoeveel tijd een functie wordt aangeroepen en wordt het resultaat weergegeven in het grafische formaat.

Dank u voor het lezen van deze blog. In het geval u enige twijfel hebt over deze blog, stuur dan een mail naar support@webkul.com

 

Category(s) uvdesk
. . .

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked*


Be the first to comment.