6K Views

Waarom Gewone Ondersteuning niet Werkt Voor Uw Bedrijf?

Updated 25 February 2022

Facebook Linkedin

In het huidige tijdperk, hebben we meer nodig dan een reguliere ondersteuning voor elke organisatie, zodat het kan excel en het verbeteren van de ervaring van de klant voor de verbetering.

De organisatie biedt eenvoudige klant ondersteuning aan haar klanten via e-mail, Helpdesk Ticket systeem, Telefonische Ondersteuning, Online Chat support die tot op zekere hoogte heeft betrekking op klanten uit de vele kanalen.

Volgens de Salesforce Blog, Bijna een derde van de consumenten vindt dat bedrijven nu betaalt minder aandacht aan het leveren van goede klantenservice. ( 2012 Global Customer Service Barometer ).

Maar sommige klanten zijn als ze in de benadering van het Platform voor Sociale Media, e-commerce Platform, een Forum en nog veel meer. Dus wat kan worden gedaan om te reageren op alle klanten afkomstig uit een kanaal?

volgens Salesforce Blog, 89% van de consumenten hebben gestopt zaken doen met een bedrijf na het ervaren van een slechte klantenservice. (RightNow de Ervaring van de Klant Invloed Rapport)

de Gewone Ondersteuning is niet genoeg nu !!!

Ga je een extra mijl om buitengewone ondersteuning aan je klanten die tot u komt uit verschillende kanalen zoals Social Media, e-commerce, etc.

Sociale Media-Ondersteuning:

Volgens het Pew Research Center, 65% van de volwassenen die nu gebruik maken van Social Networking Sites, een bijna vertienvoudigd springen in het afgelopen decennium. ( Bron )

Afbeelding Courtsey: Pew Research Center

Als het merendeel van de bevolking is op Sociale Media, zij de voorkeur geven om te posten op hun vragen, twijfels of klachten over de Social Media Pagina ‚ s van uw Organisatie.

Nu is het uiterst belangrijk voor u of uw support medewerkers om te controleren die berichten en antwoorden ze snel als deze reacties op de Sociale Media Platform van schade aan de bekendheid van uw organisatie.

Ga voor een Oplossing waar de opmerkingen en post gemaakt door de gebruikers op je Social Media Pagina ‚ s omgezet in de Ondersteuning van de Tickets automatisch.

Het zal de klant twijfels, een query uit alle Sociale Media op één plek en u of uw team kunt reageren door ze in een tijdige wijze.

Als dit geen van uw klant query zal gemist worden en zal je hen een uitstekende kwaliteit van de ondersteuning zoals we allemaal weten wat de belang van de Klant Ondersteuning voor elk bedrijf.

Customer Support Knowledgebase:

Een rijke knowledge base of de FAQ lost de meeste van de vraag van de klant. Men moet proberen te bieden knowledgebase of de FAQ op hun Website voor Ondersteuning of hun website zodat de klant kunnen duidelijk hun twijfels.

Voer alle mogelijk gestelde vragen in uw kennis en geven een goede uitleg. Het zal helpen in het vermijden van dezelfde vragen keer op keer komen.

U kunt ervoor zorgen dat de klant altijd een recht inzicht door het delen van kennis met hen.

Is er een Helpdesk Systeem dat zal u en uw klant uit de doos te ondersteunen?

Ja, u kunt check UVdesk Helpdesk Support-Systeem en biedt voldoende mogelijkheden om het verbeteren van uw klantenservice.

Door de hulp van Social Media Apps kunt u de post en opmerkingen van de klanten in de support tickets. U kunt ook gebruik maken van Knowledgebase Functie door dat scherm kunt u de Faq ‚ s op de support site.

Ik hoop dat je genoten hebt van dit artikel. In geval van twijfel over deze functie, mail ons dan op support@uvdesk.com

Category(s) uvdesk
. . .

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked*


Be the first to comment.