7K Views

Superbness in knowledgebase-artikelen

Updated 24 March 2022

Facebook Linkedin

de Perfectie in het schrijven van artikelen in de knowledge base:

We zijn in een drukte van het hebben van een knowledge base? Het antwoord is „natuurlijk“ wij zijn in een behoefte aan te hebben, het is correspondent voor zuurstof voor de organisatie. Het is verplicht om een kennisbank voor elke onderneming, ongeacht de aard en omvang van het bedrijf. Een kennisbank is een belangrijke bron die instaat voor wijsheid om zowel medewerkers als klanten in de perceptie van veel onderwerpen.

Je kunt niet gaan in de verkeerde richting tijdens het schrijven van een artikel, het kan misleiden de gebruiker. Een ideaal artikel is degene die aan een persoon kunnen verbinden zonder een hapering. Het is nu een trend, of we kunnen zeggen van de klant prioriteit om naar antwoorden te zoeken online. Controleer altijd of de inhoud moet worden nauwgezette en het geven van justitie om de titel.

Er zijn geen vaste normen voor het schrijven van een foutloze artikel. De excellence in tech schrijven komt alleen met veel oefenen en hard werken als een wijs man citeerde het feit dat- ‚er is geen alternatief voor het harde werk‘ . U probeert, mislukt, weer hard geprobeerd. Door het volgen van deze filosofie zijn wij voortdurend proberen om de hervorming van onze artikelen voor het belang van klanten.

Hier zijn enkele van de manieren die echt werkte voor ons:

  • Schrijven voor de matige klanten.
  • het Bedienen van klanten met een verschil in de wijze van leren.
  • Tips te volgen voor het schrijven van een artikel.
  • Voor het verzamelen van de klant feedback.

Schrijven voor de matige klanten:

We hebben altijd in het achterhoofd gehouden dat we schrijven niet alleen voor een enkele set van gebruikers die begrepen met kleine inspanningen maar er zijn gemiddelde gebruikers die vraagt om meer uitleg. Het is gewoon een kwestie van het grijpen van de macht die varieert van persoon tot persoon. De oplossing artikelen zijn er om u te helpen begrijpen van de functionaliteit van de helpdesk. Bijvoorbeeld – wat zijn de stappen van de gebruikers om te volgen voor de ticket aanmaken, een artikel voor dat aanwezig is om u te begeleiden.

het Bedienen van klanten met een verschil in de manier van leren:

Een aantal mensen vindt het gemakkelijk om te leren van de screenshots en video ‚ s terwijl sommige vinden het vrij eenvoudig te winnen van de gradational techniek. Dus, verschillende gebruikers leren door middel van verschillende modi. Als de gebruikers hebben een niveau van comfort in het begrijpen door middel van screenshots en video ‚ s dat betekent niet dat u kunt ploffen ze overal. Slechts een minimaal aantal screenshots en video ‚ s, waar er is een noodzaak, anders niet nodig.

Tips te volgen voor het schrijven van een artikel:

Alvorens te beginnen het schrijven van een artikel, is het noodzakelijk om te begrijpen wat u schrijft. Zonder begrip van het onderwerp tot het uiterste wordt het moeilijk om uit te leggen elke stap. Het analyseren van gebruikers dilemma, hun gemeenschappelijke problemen tijdens het schrijven van een artikel proberen te imiteren zijn stap, te zien in welke stap je gestopt, als verwarring is er in een bepaalde stap. Als u een voldoende hoeveelheid van de tickets in uw helpdesk, kunt u snel door de gerelateerde berichten en het vinden van de zoekopdrachten van de gebruikers.

Op het moment van schrijven, nu heb je herkend de klant voorop dus je moet eigenlijk een artikel schrijven. Altijd onthouden om het gebruik van die woorden die gemakkelijk kan worden begrepen door de gebruikers, gebruik nooit harde woordenschat, straight to the point, uw titels en ondertitels geven een duidelijk beeld van de gebruikers over wat er is geschreven.

Na het afronden van het artikel, de voltooiing van het schrijven betekent niet verplaatsen naar een andere taak. Wanneer het gepubliceerd wordt, het echte werk begint uit te werken naar het beheren van de artikelen.

het verzamelen van klant feedback:

Het observeren van klanten, reacties, zoals ze zijn uw „criticus“. Na uw artikel wordt gepubliceerd, die critici hebben een aantal opmerkingen over het artikel dat je hebt geschreven. Nauw neem een kijkje over de reacties en uitchecken als de artikelen zijn het helpen van de klanten en agenten. Heeft agenten in de toepassing van die artikelen in hun steun antwoorden en als er een vermindering in het aantal vragen over de functie?

De kudos moment in een artikel alleen komt als de tijd rolt naar beneden en je update op basis van het antwoord dat u hebt ontvangen van de klanten en agenten over een bepaald artikel. Klanten, die helpen bij het poetsen van uw vaardigheden van het schrijven door hun waardevolle feedback dus nooit negeren hun opmerkingen en altijd proberen je best in het schrijven van artikelen.

Category(s) uvdesk
. . .

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked*


Be the first to comment.