7K Views

Moeten we echt een grote of ingewikkelde helpdesk ?

Updated 8 March 2022

Facebook Linkedin

Een ideale help desk is een bron bestemd voor het verstrekken van de klant of eindgebruiker te voorzien van informatie en ondersteuning met betrekking tot een onderneming of instelling met producten en diensten. Het doel van de helpdesk is meestal om problemen op te lossen of verstrekken van informatie over producten ( Wikipedia ). Helpdesk systeem helpt in de goede afhandeling van de klantvraag. Het definieert ook de conversieratio van uw online business.

We hebben diverse helpdesk systemen met meerdere prijsklasse biedt verschillende functies om haar abonnees. We doen altijd een uitgebreid onderzoek, terwijl het selecteren van helpdesk voor onze online business. Wij controleren voor zijn functionaliteiten, agent rollen, brievenbussen, workflow alvorens te beslissen. We krijgen allemaal meeslepen door zijn enorme functies. Maar, mijn vraag is dat we het echt nodig hebben een zo grote of ingewikkelde helpdesk?

Volgens mijn mening, moeten we selecteren de helpdesk systeem zoals beschreven in onze business. Stel, je hebt een start-up, dan zou je moeten basic functies, zoals Brievenbus ( welke wordt automatisch het ticket van de klant op de query op uw steun systeem), Knowledge base ( Een handleiding voor de gebruiker die uiteindelijk zal leiden tot het ontruimen van de twijfel in de geest met betrekking tot de help-desk), Resultaten ( waarin de waardering van de klanten over de begeleiding), E-Leidingen ( de klant kan rechtstreeks beantwoorden van hun e-mail en ze hoeven niet in te loggen op het ticket systeem), Agenten ( Agenten verwijzen naar de medewerkers die de vragen van de klanten en reageren ze met de juiste oplossing).

Nu, als u alle van de bovenstaande functies, bent u klaar om ondersteuning te bieden aan uw klanten. Veel van de helpdesk biedt onbeperkte mogelijkheden om hun abonnees. Voor de meeste van de klanten, het is een boon en ze zal love it, maar voor een paar klanten, ze zullen niet begrijpen hoe gebruik te maken van de functionaliteiten die worden aangeboden door de helpdesk systeem. Deze extravagante functies kunnen worden gebruikt bij het bereiken van een bepaalde verkoop doel en als je continue stroom klanten dan moet je die functies. Zelfs de abonnees in de war zijn, die zal leiden tot frustratie.

Voor de kleine of middelgrote onderneming en voor de start-ups, kunt u met een eenvoudige maar efficiënte helpdesk systeem, zodat uw agenten kunnen begrijpen van de workflow goed en kan zorgen voor de hoge kwaliteit van ondersteuning aan de gebruikers. Nu komt naar de prijzen, je betaalt voor de functies die u juist op het oorspronkelijke niveau. Wat is het nut van het betalen voor de functies die niet duidelijk zijn voor u of uw medewerkers? Wanneer u investeert uw waardevolle geld in iets, je moet uitpakken van alle functionaliteiten voor de verbetering van uw business.

Er is een eenvoudige logica. Wanneer u en uw support medewerkers weten in en uit uw helpdesk-systeem, dan kunt u bieden uitstekende ondersteuning voor uw klanten. Er is een helpdesk die geschikt is voor grote ondernemingen en voor kleine tot een middelgroot bedrijf met de naam UVdesk. Ik hoop dat je genoten hebt van dit blog. In geval van twijfel, mail ons dan op support@uvdesk.com

Category(s) uvdesk
. . .

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked*


Be the first to comment.