7K Views

Marketing is dat mensen niet alleen nummers

Updated 23 March 2022

Facebook Linkedin

Een van de favorieten vooraf opgenomen one-liners van de klantenservice is dat de „Ze zijn meer dan blij om te helpen. houd de lijn als de agenten zijn betrokken bij andere oproepen“. Het is nogal een sarcastische moment en je vraagt je af, dat doen we veel voor hen belangrijk dat ze niet over een enkele minuten tot het bijwonen van ons. Bovendien is de lange wachttijd, gevolgd door het luisteren naar dezelfde opgenomen verklaring, opnieuw en opnieuw, liet je helemaal gek en realisatie van de harde waarheid dat de klant is niet meer dan een nummer.

Wanneer ze ontvangen uw oproep, hun bureaucratisch gedrag, niet zo zorgzame houding zeker zal je dwingen om na te denken over de waardeloosheid van de klantenservice. Dit hele incident zal zeker eindigen in het verliezen van de klant en dat is het grootste verlies voor elke klant portal als ze hebben verloren hun waardevolle klant.

Met het perspectief van de klant, de agenten zijn ingehuurd om hun plichten te vervullen, door te vragen en het oplossen van de query ‚ s met oprechtheid, maar als ze niet presteren ze goed natuurlijk moeten ze het gezicht van de woede van de opdrachtgever. De klantenservice moet volgen eenvoudige regels:

de klant voel je als een VIP:

Elke klant vraagt belang, ze wilden allemaal dat de agent moet zich richten op hun vragen. In het hele gesprek met de klanten, de agenten moet worden dat veel grote in hun forte dat krijgen ze succes in het overtuigen van de klant over het oplossen van het probleem in de snelst mogelijke tijd en ze geloven dat ze de zorg voor de problemen van de gebruikers.

Leren om te zeggen:

Uit onze jeugd, we worden geadviseerd om te zeggen „Alstublieft“ als we iets willen, omdat te zeggen neem is een sociale vaardigheid die betekent respect tussen partijen. Hetzelfde concept kan worden toegepast door de agenten, terwijl de behandeling van de klant die heeft verloren vertrouwen in uw vertegenwoordiger. Het gebruik van vriendelijke woorden het verschil kan maken. De opdrachtgever die heeft besloten niet een belletje rinkelen bij de deur voor de ondersteuning zal heroverwegen weer te geven een nieuwe kans alleen te danken aan de vriendelijke woorden.

Snel oplossen van problemen:

Als de agenten reageren te snel om de problemen en probeer niet om ze te negeren, dan zullen ze het winnen van de harten van de gebruikers. Het hangt alleen af van de loyaliteit aan het werk. Een agent heeft in het feit te geloven dat „nooit zien klanten als problemen, zie het als een deel van de oplossing“.

Category(s) uvdesk
. . .

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked*


Be the first to comment.