6K Views

Het verbeteren van uw CoreCommerce klantenservice via UVdesk

Updated 8 March 2022

Facebook Linkedin

Het beheer van de klantenservice voor een groot bedrijf is een zware klus en CoreCommerce is een van de toonaangevende platformen die ondersteuning biedt en diensten op de website diensten, betalingsdiensten en nog veel meer.

Het enorme aantal van de klant query vergroot de kans dat de nep-query ‚ s.

Als het ondersteunend personeel besteedt hun waardevolle tijd in het nep-query ‚ s dan zal het verdelen van de efficiëntie in delen en een echte klantvraag kan krijgen vertraagd.

De meest voorkomende vragen hebben na de verkoop-en Post-sales Ondersteuning is van vitaal belang voor een succesvol bedrijf. En, men kan bieden allerhoogste ondersteuning na de wetenschap als de klant echt is of niet.

We hebben behoefte aan een stabiele en authenticatie middel om de ondersteuning van medewerkers kunnen eenvoudig valideren van de order-ID van de klant en het bijwerken van de op de ticket verhoogd door de klant.

Dit zal helpen de medewerkers om te zien wat werd gekocht door de klant en vervolgens een andere procedure kan worden gedaan aan het oplossen van de vraag van de klant.

Hoe kan UVdesk helpen CoreCommerce aan de Klant te leveren Diensten?

UVdesk Helpdesk is gekomen met een e-commerce App genaamd CoreCommerce App waarbij de agenten kunnen bevestig de details van de bestelling ophalen van CoreCommerce Account op het kaartje voor de juiste validatie.

Deze app zal duidelijk alle twijfels in verband met de nummer van de bestelling die door de klant verstrekt en help de agent bieden betere ondersteuning aan de klant.

Waarom moet je CoreCommerce App-Integratie?

  • De integratie van CoreCommerce App is eenvoudig en kost minder tijd van de klant te integreren in hun UVdesk Account.
  • het Verbeteren van de efficiëntie van uw medewerkers door het weergeven van de order gerelateerde gegevens op het ticket systeem.
  • Het vermindert de tijd die wordt besteed aan de ondersteuning van medewerkers bij het ophalen van de bestelling verwante gegevens op het ticket systeem. Geen behoefte om ticket systeem om de details te controleren.

Hoe te integreren CoreCommerce App in uw UVdesk Portal?

Het installeren en configureren van CoreCommerce App in UVdesk is eenvoudig. Voor het toevoegen van CoreCommerce kanaal, voert u de Naam, de Gebruikersnaam, het Opslaan van een Naam, Wachtwoord, XML-Toets & Verbindings-URL.

Nu, op het ticket-systeem, het ondersteunend personeel kunnen invoeren van de Order-ID en selecteer de CoreCommerce Kanaal Naam in de vervolgkeuzelijst en klik op Ophalen Om. Alle order informatie wordt weergegeven op het ticket naar de agent.

Ik hoop dat je genoten hebt van dit artikel. In geval van twijfel over deze functie, mail ons dan op support@uvdesk.com

Category(s) uvdesk
. . .

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked*


Be the first to comment.