9K Views

Hotel boeken helpdesk systeem

Updated 10 May 2023

Facebook Linkedin

Het personeel van het hotel heeft te maken met veel e-mails tijdens de feestdagen als de klanten moeten informeren over de kamer tarief, speciale kortingen, maaltijd voorziening, in de buurt van toeristische plekken enz. Implementeren helpdesk systeem faciliteit in het hotel reservering afdeling is voordelig als het kan omgaan met alle van de reservering gerelateerde vragen van de klanten efficiënt en maken het probleemloze werkproces voor het personeel.

wat de voordelen voor de horeca?

Beheren hoogseizoen:

Het feest en vakantie seizoen komt met weinig moed voor de business en de lasten van de taak voor het personeel van het hotel. Mensen begonnen met het online reserveren van kamers en er misschien een aantal technische problemen die hun reservering blijft mislukt en ze niet eens aangemeld voor dezelfde. Zelfs het personeel van het hotel is ook niet bewust van het feit dat het reservering formulier niet goed werkt.

Dus, om te communiceren met de managers wordt een probleem voor de mensen. De Form Builder app in de UVdesk zal helpen om uit deze situatie. Als de eigenaar van het hotel, kunt u het aanpassen van het contact formulier, feedback of een andere hotel boekingsformulier door te kiezen voor de aangepaste velden, afhankelijk van de eis van de vorm. U kunt beheren op te halen van de beoordelingen van de klanten zonder over te schakelen naar andere pagina met deze app.

Instant antwoorden en behoud van klanten:

Er moet een strategie die moet worden goedgekeurd door de eigenaar, zodat de bestaande klanten zal blijven bestaan voor het leven en ze liever alleen uw hotel, wanneer zij dacht van de reservering. Stuur een geautomatiseerde berichten met een persoonlijke touch voor de diverse kortingen en aanbiedingen. U kunt toevoegen omringende foto ’s van het gebied aan de portal voor het aantrekken van de massa‘ s en dit zal hen helpen om te ontdekken de andere gebieden in de buurt van uw plaats.

Klant loyaliteit en toekomstige promotie:

De helpdesk systeem houdt een volledige database van de klanten door de tijd dat ze bij ons is geregistreerd. We sturen de nieuwsbrief of push-notificaties op wekelijkse basis als een onderdeel van de promotie. We geven ze kortingen en aanbiedingen op hotel boeken, zodat ze houdt graag bezoek onze hotel opnieuw en opnieuw.

Beheer van beoordelingen en feedback:

Als klanten problemen hebt dan kunnen ze vrij indienen van het ticket, de helpdesk systeem beheert de query ‚ s zeer goed en als de eigenaar van de account van de service portal, kunt u controleren hoe de agenten reageren op de tickets van de klanten. U kunt in de gaten te houden met deze functionaliteit.

Internationalisering:

Lopende ketens van hotels over de hele wereld, dan zal er worden de verschillende medewerkers van diverse taal-voorkeuren. Sommige hebben spaans, italiaans of een andere taal als moedertaal hebben in dat scenario, de automatische toekenning van de tickets aan de agent van de desbetreffende taal kan worden gedaan. Om een oogje te houden op hun prestaties, rapporteren functie geeft je de inzichten van hun Eerste reactie op het aantal van de klanten die ze geholpen hebben.

We kunnen ook de prestaties van de single-agent is toegewezen aan een bepaalde vloer door de beoordelingen van de klanten met de rapportage van google analytics. De interne communicatie van het management faciliteit in de vorm van Privé-notities helpt om te chatten met de medewerkers voor het bespreken van een verbetering die het nodig heeft om voor de winst van het hotel.

Self-service portal:

De voorbereiding van kennisbank sectie voor het belang van de klant gemak is één van de best practises op het verminderen van het volume van de inkomende tickets. De oplossing artikelen kunnen begeleiden de klanten, want het bevat een Hoe voor een aantal procedures.

img-3

 

De directeur van het hotel, hebben doorgaans te maken met verschillende vragen eveneens reservering procedure, faciliteiten op de kamer, kosten en beschikbaarheid van basisvoorzieningen. Het zou me beter als een complete kennisbank sectie zal worden gemaakt die een klant kan de toegang gemakkelijk en je krijgt alle inzichten zonder de behoefte om de ondersteuning.

Category(s) uvdesk
. . .

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked*


Be the first to comment.