12K Views

Form Builder + Helpdesk

Updated 18 February 2022

Facebook Linkedin

Dit is het tijdperk van Internet. 2 uit 5 individuele koopman en verkopen hun producten online. Nu, er zijn vele voordelen van het verkopen van de producten van online – je hebt grote klant dekking en er zijn kansen van groot-omzet en de omzet. Nu, in een website, zoals e-commerce site, advocatenkantoor site, educatieve website, etc er is een functie die bekend staat als „Contact“ formulier, die wordt gebruikt als communicatiemiddel tussen de eigenaar van de site en de gebruikers.

Veel gebruikers maakt gebruik van Open Source Platformen ( zoals Magento, Opencart, Prestashop) of SAAS gebaseerde zoals Shopify, BigCommerce, etc te maken van uw e-commerce website. Voor de blogging site, vooral WordPress wordt gebruikt en Joomla is een content management systeem (CMS) en gebruikt voor het publiceren van een website inhoud. Nu deze websites ( e-commerce, Bloggen, Educatieve sites, Advocatenkantoor Sites ) maakt gebruik van forms-toepassing ( zoals Contact met Ons op) voor het wissen van de twijfels van de gebruikers. Nu, deze platforms biedt e-geïntegreerd in de back-end-waarmee het beheren van de antwoorden van de gebruikers.

De eigenaar van de website kan ook uw link „Contacteer Ons“ formulier met hun E-id, zodat ze kunnen krijgen van de vragen van de klant over hun e-mail inbox. Dit lijkt simpel ( het beantwoorden van klant vragen) maar het management deel is niet zo eenvoudig als het lijkt. Stel je hebt een nieuwe basis website zonder enige platform en u moet een formulier bijvoorbeeld „Contacteer Ons“ formulier op uw site. Nu, je kan je 500 – 1000 klant query ’s dagelijks en het zal moeilijk zijn voor de eigenaar van de site om te antwoorden 500 query‘ s dagelijks en er misschien kansen die hij mist een query en als de klant niet terug in de gestelde tijd dan is de kans groot dat de klant weg zal gaan.

In het geval u het huren van personen ( bijvoorbeeld Medewerkers) voor het beantwoorden van de vragen van klanten, dan is er misschien de mogelijkheid dat een deel van de medewerkers geen antwoord goed naar de klanten en door de natuur, je zou kunnen verliezen op de verkoop en reputatie. Laten we eens een ander voorbeeld, waar u had een aantal belangrijke gegevens in het door de klant query.

Form Builder-App voor de Rescue-

U kunt gebruik maken van het Formulier Builder-App die veilig is en een nieuwe ticket is gemaakt wanneer gebruikers het formulier verzendt. Op deze manier is een apart ticket zou worden gemaakt die er uitziet standaard en het beheer eenvoudig zal zijn. Je kunt antwoorden op de vragen via het ticket en de klant krijgt het antwoord op hun e-mailadres. Indien de klant een andere twijfel, ze kunnen vragen van de post en de query wordt bijgewerkt op het ticket-systeem. Door de hulp van de Form Builder-App, kunt u meerdere formulieren voor uw website voor verschillende doeleinden, zoals u kunt het maken van een formulier voor de feedback, een andere vorm voor andere diensten zoals de eis.

download1

Als we praten over de lange termijn, dan is Form Builder-App het beste is voor uw website ( ongeacht het platform). Je moet gewoon het toevoegen van een aantal velden en formulieren maken. Na dat de Form Builder-App, zal voor alles zorgen. Wij zullen ervoor zorgen dat apart een kaartje gemaakt voor elke ingediend vorm met e-mail melding te gaan naar de eigenaar van de site. U kunt gemakkelijk zien welke query ‚ s worden opgelost of beantwoord op de UVdesk. U kunt zelfs zien welke klant-query ’s worden in de lopende fase en die query‘ s worden gesloten door de „Agenten“ die het gemaakt de eigenaar alleen. De eigenaar van de site kan een controle houden op de agent van de antwoorden die worden verzonden naar de klanten. Via een filter kunt u de tickets op basis van Agenten, Klanten, Groepen, Team, Prioriteit. U kunt het maken van „Tags“ en het toewijzen van belangrijke query ‚ s met die tag en later vindt u dat de zoekopdracht gemakkelijk door de hulp van de „Tag“.

Afbeelding 1

De vorm bepaald door het Formulier Builder-App door UVdesk is veilig en volgt de Standaard Code Patroon. Er zou geen SQL-Injectie in uw website en de gegevens zouden worden beschermd altijd. Form Builder-app kan de gebruiker het samenvoegen van de standaard labels en custom label samen en maak een nieuw formulier conform de eis. U kunt ook nieuwe vormen voor uw website als de Nieuwsbrief Formulier, Query, Formulier, Feedback-formulier met behulp van de Form Builder-App door UVdesk. De gebruiker kan het embedden van de code in het HTML-codes van hun website en dan deze app werkt naadloos. U kunt zoveel labels toevoegen in dit Formulier Builder. Wanneer een gebruiker gegevens invoert in het formulier vervolgens het ticket zal worden gemaakt op de UVDesk automatisch.

Het toevoegen van aangepaste labels niet vereist enige technische kennis. Kunt u de naam van uw formulier.Dan kan je een aantal velden in het formulier. Je ziet direct het voorbeeld van de geschapen vorm. U kunt controleer de installatie van de Form Builder-App hier- https://support.uvdesk.com/en/blog/installation-of-form-builder en je kunt extra vorm – https://support.uvdesk.com/en/blog/creating-form

Voordelen van Form Builder-

Laat ons uitleggen met een voorbeeld. Stel je hebt een Advocatenkantoor en op een dagelijkse basis je rond de 1000 tot 5000 vragen van uw klanten. Je hebt gehuurd Managers voor het beantwoorden van de vragen, maar u nog steeds geen spoor van hun werken via de mail of via de website back-end en het management zou een vermoeiend proces. Nu, met de hulp van de Form Builder-App kunt u een oogje houden op alle kaarten gemaakt door de klant. U kunt onderzoeken of de service van uw managers naar uw klanten over de tickets. U kunt zien hoeveel tickets zijn in afwachting van het podium, besloten podium, gesloten fase, spam podium. U kunt vraag je Managers direct over de vertraging in het beantwoorden of het bedrag van de tickets voor het verhogen van de status uitstaand.

Afbeelding 2

De eigenaar van de site kan ook de Beoordelingen gemaakt door de klant voor de diensten die worden aangeboden door uw gehuurde Managers van de UVdesk Prestaties. U kunt zien dat de Ratings van de klanten van de klant naam, voornaam en e-mailadres in en ticket-id en hun ratings voor dat ticket in een lijst.

Laat ons een voorbeeld van een Educatieve website. In de toelating en begeleiding sessie, zullen de studenten hebben een groot aantal query ‚ s en het beheer van de query zou een taak. Door de hulp van de Form Builder-App door UVdesk, kunt u aparte formulieren voor meerdere secties, zoals een formulier voor timing query, een andere vorm voor cursussen selectie, en nog veel meer. Nu, voor elke query gevraagd door de student, een nieuwe ticket zou worden gemaakt in de UVdesk en uw agent kan beantwoorden ze apart. Geen query zal gemist worden in dit geval. Voor de herhaalde query ‚ s, uw makelaar kan gebruik maken van „Opgeslagen Antwoorden“ dat bespaart de tijd van de agenten.

download-11

Form Builder is gunstig voor de Start-ups ook. U kunt zich aanmelden voor de Basic Plannen waar u 4 agenten voor het beheer van de vragen van uw klanten. Dit plan is het best geschikt is voor de nieuwe gevormd bedrijven en het is vrij van kosten voor de tijd van het leven. Als je bedrijf groeit, kunt u schakelen van het plan als per uw eis. U kunt de prijstabel hieronder.

download-1454

Ik hoop dat je genoten hebt van dit blog. In geval van twijfel, mail ons dan op support@uvdesk.com

Category(s) uvdesk
. . .

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked*


Be the first to comment.