8K Views

E-commerce helpdesk systeem

Updated 4 March 2022

Facebook Linkedin

Het woord „E-commerce“ staat symbool voor de handel van producten of diensten via. het computer netwerk of social media netwerken. Op zoek naar de snelle zakelijke omgeving onderhouden van goede relaties met de cliënten wordt een beetje ingewikkeld, en als je het runnen van een kleine of middelgrote onderneming, de gedachte die blijft rollen in de geest is van „behoud“ van de bestaande klanten en het betrekken van meer klanten door hen de geweldige ondersteuning, zoals het leveren van uitzonderlijke service is een cruciaal onderdeel voor de E-commerce industrie.

Als per de verslagen van de Customer loyalty statistieken, 26% van de consumenten noemen de termen „vertrouwen“ en „consistentie“ als een belangrijk element van het merk trouw.

Zakelijke online heeft vele nadelen en één van de meest voorkomende is de verbrokkeling van de klant query ‚ s te wachten voor de reactie. De E-commerce helpdesk systeem is zeker de oplossing. Waarom?

  1. Dit type van support tool werkt erg goed wanneer het gaat om het behandelen van verzoeken van de klanten en de UVdesk is super geschikt voor de online business industrie.

  2. De knowledge base voor het lenen van ondersteuning aan de gebruikers kunnen worden aangemaakt op basis van de FAQ ’s en query‘ s van de gebruikers. Het is absoluut noodzakelijk om een gebruikers-handleiding opgesteld in termen van de gebruiker perspectief, terwijl het runnen van een online e-commerce site. Voor het maken van de kracht zoeken gemakkelijk te maken kan u de verschillende categorieën en artikelen in de mappen van het knowledge base-sectie.

  3. Het heeft ingebouwde taakbeheer faciliteit die ons helpt:

  • niet te missen de belangrijke leidt.

  • om informatie Te verzamelen van de bestaande en de potentiële gebruikers voor het begrijpen van hun zakelijke behoeften.

Hoe UVdesk voordelen van de E-commerce branche?

uv-bureau-e-commerce

Multichannel manier van benaderen:

De klanten bereiken met ons op, via verschillende kanalen, d.w.z. door het invullen van een contactformulier voor vragen, feedback formulieren voor hun waardevolle suggesties, mail en zelfs via telefonische ondersteuning. Elke support aanvraag is in behandeling genomen door de agenten en reageerde in een mum van tijd als de klanten lof snelheid en efficiëntie, de UVdesk faciliteert deze dienst door zijn slimme automatisering die kent en prioriteren van tickets op basis van hun urgentie.

De nieuwe toevoeging aan de lijst van de functies:

 

integratie met Sociale media:

Wanneer u ‚re het runnen van een online bedrijf dan is het duidelijk dat je zijn het bevorderen van het merk op sociale media zijn het beste platform of je kunt zeggen dat de marketing strategie te geven aan uw product de identiteit, maar nogmaals uw bedrijf er niet in slagen tot je bent niet in staat om de kwaliteit van ondersteuning aan de gebruikers. UVdesk heeft onlangs een geintegreerde Facebook App zodat de bezoekers die wensen te communiceren met het medium kan doen en hun berichten worden voorgelegd in de vorm van kaartjes voor de service portal en de klantgerichte personeel zal reageren vanuit hun alleen. Dit zorgeloos proces helpt om georganiseerd te blijven in termen van beheer van verzoeken. Dit is de best mogelijke manier voor het verzamelen van meer verkeer naar uw site en voor het genereren van meer omzet voor uw bedrijf door het aantrekken van meer klanten.

Conclusie:

Deze Saas-product dat gebaseerd is op geen implementatie complexiteit. In termen van tevredenheid van de klant is het een must om deze software voor het doen van online business. De tevredenheid van de klant is de sleutel niets is meer belangrijk dan dat en met deze tool staat garant voor het leveren van de naadloze ondersteuning aan de gebruikers.

Category(s) uvdesk
. . .

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked*


Be the first to comment.