7K Views

Klanten winnen geloof in onze helpdesk

Updated 8 March 2022

Facebook Linkedin

Het koesteren van de loyaliteit van klanten is het probleem van een debat dat veel organisaties geen aandacht aan te besteden. Zodra ze verwierf de klanten die zij sluiten hun ogen op hen en weer concentreren hun gedachten in het toepassen van nieuwe strategieën in het vergroten van het aantal klanten. Maar wacht! Bent u niet vergeten de klanten die het onderdeel van uw bedrijf voor de jaren. Hoe zit het met hen?

De blunder die bijna elk bedrijf verbindt zich ertoe na het verwerven van klanten is dat ze niet nadenken over hun „behoud“. Nooit vertragen van uw inspanningen na het verwerven, anders is er een mogelijkheid om uw bedrijf landing in de problemen, alleen maar omdat van de bevalling problemen van de gebruikers. De vraag rijst wat is de oorzaak achter het vertrek van klanten en welke maatregelen u kunt nemen om dit te voorkomen?

Sommige van de problemen gemeld door de klanten en de organisaties:

  • Niet terugkeren naar de tijd.
  • Houdt geen rekening met de behoeften van klanten.
  • Niet informeren over de recente ontwikkelingen.
  • Nog niet gehoord terug voor een lange tijd.
  • De ondersteuning niet in staat antwoord te geven op de vragen.
  • het Niet verstrekken van de bevredigende oplossing.

Om het overwinnen van al deze problemen, kunt u de volgende dingen doen om te winnen van het vertrouwen van de klanten in de organisatie:

download

Proberen te houden van uw agents super energiek:

Wanneer de klant klopt uw deur voor hulp, dan moet u ervoor zorgen dat u zal een oplossing voor het probleem snel. De agent het geluid super energiek en geïnteresseerd in het gehoor van de klant query in plaats klinkende lusteloos. Als het is vrij duidelijk, de agenten hebben tot het bijwonen van het aantal oproepen die kunnen genieten van de energie-niveau, maar de vertegenwoordiger vraagt je super actief de tijd en het oplossen van de problemen van de klanten met volle snelheid. Dus, voor dat, met uitzondering van de lunch, geef ze een koffie/thee pauze van 15-20 minuten waardoor ze vernieuwd.

Altijd klaar voor de klanten vragen:

Je weet nooit wat voor type query kan verwekken door de klanten. Zorg ervoor dat u goed voorbereid bent voor elk type vraag komt op de weg. Aarzel dan niet of neem een pauze in tussen als het kan een hint van de klant dat je niet dood zeker over de oplossing die u biedt. Een vertrouwen moet weerspiegeld worden in je stem dan alleen kunt u beheren om indruk op hen maken. Dit vertrouwen zal alleen komen als je de hoogte van alle tijd.

het Maken van de klanten bewust te zijn van de recente ontwikkelingen:

Houd uw klanten op de hoogte over de upgradations of elke andere ontwikkeling. Zelfs als je niets nieuws te delen met de klanten laat hen bewust maken dat alles gaat in een systematische wijze. Denk niet op die manier hoef je niet alles nieuw te delen dan zullen de gebruikers tonen geen interesse in te praten. Als je goed communiceren en het geven van een gedetailleerd rapport aan de klant een punt van de verbinding zal er altijd zijn.

het Verstrekken van een bevredigend antwoord:

De meeste van de klachten van de kant van de klanten dat de support agent was niet in staat om de kwaliteit van de uitvoer in hun antwoord met wat ze verwacht. Het zou beter zijn voor de agenten te weten wat hun klanten beter te begrijpen en wat ze precies willen dan het leveren van de oplossing als ze willen om te voorkomen dat de rapportage van een dergelijk type van de beoordelingen.

Niet om ze te houden met lange wachttijden voor:

Om niet naar de wensen van de klanten en maak ze wachten voor u is zeker niet een goed ding om te doen. Dit kan irriteren, elke persoon en kan leiden tot het ophangen van de oproep van hun kant. Elke vertegenwoordiger moet reageren om de klanten op tijd en niet om ze lang te wachten.

een Goede management vaardigheden:

De agenten de manager van de hele customer portal. Ze zorgen voor veel dingen in om ervoor te zorgen dat de klanten worden afgeleverd met de beste service. Voor de goede werking van het portaal, de agent heeft voor het beheren van reageren op vragen van klanten op tijd te leveren kwaliteit van de dienstverlening met volle overgave.

Tag(s) Faith helpdesk
Category(s) uvdesk
. . .

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked*


Be the first to comment.