22K Views

Maak Helpdesk Contact Formulier voor Shopify Shop

Updated 15 February 2022

Facebook Linkedin

Door het gebruiken van Form Builder-App door UVdesk een nieuwe ticket is gemaakt wanneer gebruikers het formulier verzendt. Op deze manier is een apart ticket zou worden gemaakt die er uitziet standaard en het beheer eenvoudig zal zijn. Je kunt antwoorden op de vragen via het ticket en de klant krijgt het antwoord op hun e-mailadres. Indien de klant een andere twijfel, ze kunnen vragen van de post en de query wordt bijgewerkt op het ticket-systeem. Door de hulp van de Form Builder-App, kunt u meerdere formulieren voor uw website voor verschillende doeleinden, zoals u kunt het maken van een formulier voor de feedback, een andere vorm voor andere diensten zoals de eis.

In dit artikel zal ik uitleggen hoe u een aangepast formulier maken op uw Salesforce-site door de hulp van Form Builder-App van UVdesk. Eerste, je moet gaan naar uw UVdesk Dashboard en klik op Toepassingen > Form Builder. Voer de naam van het Formulier, selecteer de velden en vervolgens opslaan.

Na het maken van het Aangepaste Formulier, kunt u een Voorbeeld van het formulier of zie de embed codes in JS Versie & iframe Versie.

U dient in te loggen in uw Shopify-Account en ga naar de Online Winkel > Thema ‚ s > Bewerken van HTML/CSS. klik Nu op „een nieuwe sjabloon Toevoegen„, „Pagina“ van „een nieuwe sjabloon Maken voor“ dropdown en stel vervolgens de naam van de betreffende pagina ‚ s.

Ga nu naar „Pagina ‚ s en klik opPagina Toevoegen“ knop. Stel de „Titel“ op de pagina selecteert u de sjabloon in de vervolgkeuzelijst die we hadden gemaakt met de naam „uvdesk“.

Op de UVdesk, ga naar de Form Builder en klik op de Aangepaste naam van Formulier. Daarna zie je drie knoppen: – Opslaan, Bekijken Vorm & Embed-Code. Klik op de „Embed Code“ en kopieer JS of iframe versie codes.

Na het plakken van de JS Versie codes in je HTML editor, opslaan en controleren van de front-end van uw Shopify Winkel.

De klant kan voeren hun gegevens en de query en klik op „verzenden“. Na het klikken op de knop Verzenden, kan de klant zien hun Ticket-ID en een bericht van de UVdesk.

Nu, de support agent kunt de Ticket #20 op de UVdesk met de details en de query die zijn ingevuld door de klant. De support medewerker kan terugkeren naar de dezelfde query gevraagd door de klant.

De klant kan inloggen op het online systeem van de link verstuurd naar het opgegeven e-mail-ID, samen met een link om het wachtwoord opnieuw instellen. Nadat ze het resetten van het wachtwoord kan de klant inloggen op de UVdesk Portal en controleer de ongedaanmaking van de steun van het personeel van hun query log in op de UVdesk Helpdesk. Ik hoop dat dit blog is nuttig voor u is. In geval van twijfel, mail ons dan op support@uvdesk.com

Video-Tutorial –

Category(s) uvdesk
. . .

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked*


Be the first to comment.