App Center-

Catalyst-App-für-Ihr-Support-System

Ecwid App

Saas

Frei


In een helpdesk systeem, je kan niet ontsnappen aan de frauduleuze query ‚ s die probeert om een terugbetaling te krijgen, ruilen, extra diensten, tot je een goede audit tool. Maar elke keer controleren van de details van een order-ID op de externe tool is lastig en leidt tot vertraging in het antwoord van de support einde.

Door de hulp van Ecwid App-Integratie, het ondersteunend personeel of de agent kan bevestig de details van de bestelling ophalen van Ecwid Website voor een Ecwid ’s order-ID op het kaartje voor de juiste validatie en te voorkomen dat nep-query‘ s.

Display Om de Gegevens op het Ticket:

Voor de details van een order nummer uit de Ecwid Online Winkel op het ticket-systeem te stimuleren de ondersteuning van het proces.

Sla de agenten van fraude Query ‚ s:

Deze app helpt bij het ondersteunend personeel of van de agent om onderscheid te maken tussen authentieke en valse klant bij het ophalen van de bestelling verwante gegevens op het ticket en het opslaan van de tijd van het personeel.

Ondersteunt Tal van Kanalen:

Het toevoegen van meerdere e-commerce Kanalen in de UVdesk als per de eis en het valideren van de gegevens van de bestelling via het e-commerce Kanaal.