9K Views

Support helpdesk voor Horeca

Updated 1 March 2022

Facebook Linkedin

De horeca gelooft in het concept van het leveren van een uitstekende ondersteuning aan de klanten. Deze industrie is zeer uitgestrekt in termen van de aard en omvang zo impliceert voor een groot aantal klanten in deze sector of het een hotel of een toerisme-industrie met elk voorbijgaand jaar het vergroten van het klantenbestand kan worden gezien eenvoudig.

volgens de rapporten IBEF 2025, buitenlandse toeristische aankomsten in India wordt verwacht dat 15,3 miljoen“.

Met de embarkment van de feestdagen, het online reserveringen voor de vlucht, het hotel begint in te zetten. Er zijn verschillende vragen van de kant van de klant over de reserveringsprocedure, kamer tarief, maaltijd-faciliteit en nog veel meer. Voor die, en zij zullen contact met ons op door te bellen of te e-mailen. Als gevolg van deze, onze e-mail overspoeld zal worden met de klant te berichten en de medewerkers bezig te zijn in het ontvangen van oproepen. Het is een feit dat je moet houden van het jongleren tussen reageert berichten en het volgen van gesprekken.

Dus, om het werkproces efficiënt, moet u beschikken over een helpdesk systeem dat erin slaagt alle verzoeken van de klanten met gemak. UVdesk is super geschikt voor dit soort situaties die garanties bieden de beste klantenservice.

Laten we eens kijken een paar van de voordelen die dit systeem van ondersteuning biedt voor de horeca:

 

Werkzaamheid tijdens hoge(feestelijke, vakantie) hoogseizoen:

Tot stand brengen van een contact met de mensen aan de klant-gericht personeel wordt een ernstig probleem tijdens de piek seizoenen. Dit kan te wijten zijn aan de reden dat dit seizoen wordt geleverd met een extra verantwoordelijkheid voor de medewerkers in elk van de respectievelijke sectoren. Maar hoe zit het met de vragen van de klanten? Geen zorgen, omdat de helpdesk zal u helpen om eruit te komen van dit probleem.

img-1

Er zijn mogelijke kansen die een soort van vragen blijft knipperen op het scherm van uw service desk opnieuw en opnieuw in verband met de pre-sale en post-sale-query. Het is beter dat de medewerkers bereidt een antwoord van tevoren voor hen dezelfde vragen als toen de tijd dat de vraag is gerezen dan kunt u snel schieten de reactie van de Opgeslagen Antwoorden optie. Dit is zeker bespaart u de tijd van het personeel en ook voorkomt dat ze van het verzenden van inconsistente antwoorden voor dezelfde zoekopdracht.

klantenbinding strategie:

Een marketing strategie worden vastgesteld door de eigenaren van reizen en toerisme als ook hotel-afdeling, zodat de klanten graag terug blijven komen naar u. Het leveren van uitzonderlijke ondersteuning is reeds een bekend feit maar naast deze wat anders?

klanten

De UVdesk onderhoudt een goede registratie van de klanten van hun e-mail-id om hun contactgegevens. Dit helpt hen beter te leren kennen en te kunnen sturen hen gepersonaliseerde antwoorden voor hun tickets. Kunnen We ook hen nieuwsbrief periodiek voor hen updates van de nieuwe dingen gebeurt , bieden ze kortingen, cadeaubonnen etc.

Multi-lingual ondersteuning:

Klanten uit diverse geolocaties contact met ons op en zij hebben de taal van uw voorkeur te dan communicatie een probleem wordt. Het is beter dat u de functionaliteit van de multi-lingual ondersteuning aan de helpdesk. Als de admin van de helpdesk kunt u ook toewijzen het ticket naar de agent die heeft het commando over de betreffende taal. De helpdesk systeem biedt de mogelijkheid van het creëren van een ondersteuning volgens de taal voorkeur van de gebruikers waar een persoon zal antwoorden krijgt die direct, zonder de behoefte om het ondersteunend personeel voor hulp.

Agent het bijhouden van statistieken

img-4

De admin kan houden van de agenten prestaties op het werk door middel van Rapporten sectie die geeft de insight ook klant waarderingen gegeven aan de medewerkers, het aantal klanten dat ze geholpen hebben, hun totale ticket telt. Het is een goede eigenschap die helpt om de admin te weten over de voortgang van het werk van de individuele agent omdat u als eigenaar hebt om zich te concentreren op veel andere voorafgaande taken en hoeft u niet voldoende tijd om te kijken naar het personeel op regelmatige basis. Dit maakt je controleert de prestaties van de mensen in één keer.

Zo, Aanmelden vandaag met de UVdesk om te helpen uw klanten beter en leveren een naadloze steun.

Category(s) uvdesk
. . .

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked*


Be the first to comment.