8K Views

Online Recruitment Helpdesk Software

Updated 23 February 2022

Facebook Linkedin

Recruitment betekent het aannemen van nieuwe mensen voor het werk met verantwoordelijkheid in een organisatie. Eerder, werving gebruikt te worden gedaan fysiek waar kandidaten zou indienen van hun cv en de Menselijke Afdeling persoon zou controleren op hun cv en filteren.

Dit is een langdurig proces en het kost veel tijd van de kandidaat en de Menselijke Afdeling. En, dan is online recruitment kwam met de evolutie van het internet, waar het werd gemakkelijk voor de kandidaat die solliciteert naar een baan.

Tegenwoordig worden de kandidaten sturen hun cv online naar de HR-Afdeling en krijgen ze terugkeren via de mail of bellen indien geselecteerd. Deze online methode bespaart veel tijd, maar zijn management een onderdeel is zwaar. U kunt ook het artikel „de Problemen van de Recruiters„.

Laat mij het u uitleggen met een voorbeeld. Stel, u heeft een e-mail id voor banen „jobs@example.com“ waar kandidaten sturen hun cv en op een dagelijkse basis, u krijgt rond de 200-300 hervat.

Nu, bij het verwerken van deze e-mails op een moment is heel pijnlijk en er is kans dat je kan missen hervatten. Zelfs als u een grote afdeling van HR, maar als een van de HR-medewerkers met verlof is dan hun e-mails zou worden in de lopende fase met geen antwoord gestuurd.

En, ontbreekt één hervatten betekent het verliezen van een recht & geschikte kandidaat en dat is niet goed voor de organisatie.

Voor een succesvol bedrijf zijn er twee belangrijke punten moet worden opgemerkt – maak uw klanten blij door het leveren van uitstekende diensten en huur de beste kandidaten voor uw bedrijf.

Er is een Helpdesk Software die dient zowel de klant de diensten en online recruitment en dat is een UVdesk Helpdesk. In UVdesk, de query e-mails van uw klanten zou krijgen omgezet in tickets en ondersteunend personeel kan u de tickets in de toegewezen tijd.

UVdesk Helpdesk is het ook voordelig in de Online Recruitment Proces. Laat ons uitleggen hoe het is nuttig in de volgende punten-

Ticket Creatie & Hervatten voorbeeld:

Wanneer de aanvrager stuurt hun cv op bepaalde taak e-mail adres ( als jobs@example.com) vervolgens automatisch een ticket aangemaakt in de UVdesk en de betrokken persoon kan gemakkelijk controleren dat het ticket.

Er is „File Viewer“ functie waarmee de HR kan de cv van de kandidaten rechtstreeks, zonder de noodzaak om te downloaden. Deze functie bespaart u veel tijd. Ze kan een voorbeeld van de cv en terugkeren op het ticket, in overeenstemming met de kandidaat.

In de UVdesk, de weergave van de „File Viewer“ zou worden zoals de afbeelding hieronder. Door de hulp van de „File Viewer„, u hoeft geen andere tool zie het bijgevoegde bestand. Je moet gewoon een klik op „Openen“ en vervolgens het bestand zou krijgen geopend. De afhankelijkheid van andere tools voor het bekijken van de bijgevoegde documenten verwijderd door de hulp van de „File Viewer„.

Mobile-Friendly –

De HR Afdeling personeel kan downloaden van de UVdesk Helpdesk met PWA ( Progressieve Web-Applicatie) op hun smartphone en controleer de tickets op een go. UVdesk met PWA neemt minder ruimte in beslag in uw telefoon en kan de HR-om te controleren of de aanvragers.

Op het startscherm krijgt u het pictogram van UVdesk en dan kun je toegang tot de aanvragers direct.

Dashboards en Analyses-

De HR Afdeling Personeel kan u ook controleren hoeveel tickets of de verzoeker e-mails in de „Open“, „in Afwachting“, „Opgelost“, „Spam“ staat, zodat ze zou het globale beeld. De Admin van de UVdesk kan ook het volgen van de prestaties van de HR-Medewerkers en hun reactietijd voor elke periode.

Monitoring en Tracking –

De HR-Medewerkers kunnen een aantal agenten ( HR-Medewerkers overhandigen van het ticket van de aanvragers) en het aantal tickets voor enige tijd bereik en kan ook toezien op de kanalen via welke de aanvrager de e-mails vandaan komen.

 

De HR-Medewerkers kunnen ook zie „Snelste reactietijd“, „Average Response Time“, „Snelste Ticket Resolve-Tijd“ en „de Gemiddelde ticketprijs Oplossen Tijd“ in de vorm van een ringdiagram.

U kunt controleren of de plannen van de UVdesk een Helpdesk die het te bieden heeft met een breed scala van functies onder-

 Dus, kunnen we zien hoe de UVdesk Helpdesk kan een beste Online Recruitment Helpdesk Software en de klantenservice de Software. Ik hoop dat je genoten hebt van dit artikel over „Online Recruitment Helpdesk Software“. In geval van twijfel over deze functie, mail ons dan op support@uvdesk.com

Category(s) uvdesk
. . .

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked*


Be the first to comment.