7K Views

Hoe te maken van de customer service experience een spannend één

Updated 23 March 2022

Facebook Linkedin

Het enige doel van een service desk is de klanten gelukkig te maken door hen te voorzien van de exacte oplossing voor hun problemen. De ondersteunende pijlers zonder dat ze het gehele portaal is zinloos zijn de „agenten“. De helpdesk bloeit alleen te danken aan de inspanningen van het ondersteunend personeel te houden van de vertegenwoordiger op het hoogste niveau is niet zo eenvoudig. Het werken met de helpdesk eisen al je aandacht op de klant problemen, moet je opzij te zetten om alle overbodige dingen van de geest en geef je hart en ziel, terwijl het gehoor van de query ‚ s.

Op elk moment, een ontevreden klant deelt de slechte service ervaren op de massa ‚ s en geven u een negatieve publiciteit en dat is zeker een grote bedreiging voor uw bedrijf. Een onderzoek uitgevoerd door American express in het jaar 2014 staten die „klanten vertellen mensen over hun slechte klantenservice ervaringen dan hun goede ervaringen“. Dus, zorg voor de zakelijke relatie en de ontwikkeling van de band van liefde door uw gevoel van zorg voor hen.

De klanten komen met enige vorm van query, als een agent, verwerken en leveren het antwoord. Kom op elke service bureau doet dit stereotiep functie. Alleen deze vragen te stellen aan jezelf en wees trouw aan jezelf als je het antwoord.

  • Heb je iets gedaan te onderscheiden, die je helpt bij het grijpen van de ogen van de klanten?
  • heb je iets anders waardoor je de aandacht van de klant?
  • Betekent dat de service krijgt een herinnering in de klanten gerust voor een langere periode?

Nou, het antwoord is een grote „Nee“. Nu, wat is je volgende stap voor het leveren van een uitstekende klantenservice die blijft in het hart van de klant, voor altijd?

Dus, hier gaat de lijst van de oplossingen om de dienst te maken een onvergetelijke ervaring voor de klanten. Kijk naar hen:

comig-image

natuurlijk:

De agent terwijl het beantwoorden van de ticket klinkt niet als een robot. De inhoud moet kijken echte en een gevoel van zorg, moeten worden weergegeven in de tekst. De geautomatiseerde tekst verliest de essentie van de levendigheid die een klant vindt het moeilijk om verbinding te maken. Dus, tijdens het schrijven probeer altijd gebruik te maken van minder bedrag van pre-opgemaakte tekst in je bericht. De agent heeft te houden aan het gevoel van natuurlijke, niet kunstmatig in hun antwoorden.

Aandacht tijdens het luisteren:

De agenten moeten omgaan met honderden bellen op een dagelijkse basis, dat maakt ze uitgeput, maar vergeet niet het feit dat je werkt voor de ondersteuning rep en wanneer de klanten benaderen via een medium telefoon bel dan uw stem moet klinken niet zo saai dat de klanten het gevoel dat u niet bent geïnteresseerd in het luisteren naar hen. Alles wat ze wilden is uw volle aandacht naar hun problemen.

het Oplossen van query ‚ s op een raket snelheid:

Zonder de klanten te wachten voor uw antwoord, het is beter je terug in de tijd en het oplossen van het probleem in een mum van tijd. Op deze manier zullen klanten zijn onder de indruk van uw problemen efficiëntie en hun ervaring delen met meer mensen over hoe snel de ondersteuning rep loste hun problemen en het hele ondersteunend personeel werkt met volledige toewijding en geven ze de oplossing op een snelheid vergelijkbaar met die van het licht. Dit soort positieve recensies voor de portal is een goed teken voor het bedrijf en zijn imago.

Beminnelijk interactie met de klanten:

Tijdens de interactie met de klant, uw toon moet klinken vriendelijk aan wie de klant kan vinden gemakkelijk om te interageren met als stern stem verliest het gevoel van de gezelligheid. Probeer het te gebruiken soort woorden als „Dank U“, „Alstublieft“ wanneer nodig als deze is de beste gebaar van beleefdheid tonen in uw communicatie.

Accepteren fout met genade:

Als de klanten klagen over de slechte klantenservice of niet uit te leggen de eigenschappen van het product goed welke leidt tot de chaos dan is het hoog tijd dat u akkoord van de fout zonder opgave van ongeldige redenen voor hen. Gewoon werken op deze problemen en het snel opgelost, want klanten willen kwaliteit van de uitvoer van uw kant, niet uw hoop excuus.

het Maken van een follow-up call:

Het is een verplicht onderdeel om een oproep te doen aan de waardevolle klanten weten of ze graag ons product, de dienst of niet. Zo niet dan welke verbeteringen we kunnen maken om foutjes te verwijderen. Dit maakt de klanten denken dat ze aan ons gedacht heeft en vraagt onze mening over het product. Jij hebt gegeven de prioriteit door het vragen van feedback die zal worden gewaardeerd door hen.

Door het volgen van de bovenstaande tips, de klanten zal zeker niet vergeten uw dienst voor lange en delen hun ervaring met de anderen die uw vertegenwoordiger een positieve publiciteit en helpt bij het stimuleren van de verkoop van de producten van uw bedrijf.

Tag(s) Customer Service
Category(s) uvdesk
. . .

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked*


Be the first to comment.