10K Views

Human Resource helpdesk Systeem

Updated 23 February 2022

Facebook Linkedin

Human Resource Help-desk-Systeem
Human Resource afdeling is de ruggengraat van een organisatie.De afdeling van een organisatie die zich bezighoudt met het inhuren van beheer en de opleiding van het personeel.Human Resource Afdeling speelt het aantal rollen, maar we nemen één van de belangrijke rol die inhuren.

De belangrijke rol van Human Resource Afdeling wordt de huur en het krijgen van een dedicated nodig is kandidaat voor de organisatie. De kandidaat moet een troef voor de organisatie, geen verplichtingen.Dus voor dit doel, moet er een systematische e-mail management systeem de smart follow-up krijgen van het aantal kandidaten en kies de beste van hen.

Het is moeilijk om te gaan met het aantal e-mails op regelmatige basis, dus als de human resource afdeling wil om het te doen en het beheren van de afdeling zal worden in de behoefte aan meer personeel om te gaan met het zal ook veel duurder.

Als jullie niet doen wat de ander zal doen en zal je je vast komen te zitten dus veranderen met de tijd wordt bijgewerkt met de tijd ga niet met de dure traditionele methode worden smart.

Hier zou ik graag duidelijk maken hoe moeilijk het is om het beheer van de organisatie door het einde van de Human Resource Afdeling.

voorbeeld, u bent de Human Resource Manager heb je een e-mail van de zijde van de afdeling sales manager. Hij e-mailde je een CV van een kandidaat, en zeide tot follow-up met hem voor het inhuren die ook op prioritaire basis-en de HR-Manager is bezig in het reageren op andere e-mail en huurde iemand anders voor die specifieke post

Nu, wat had je verloren een potentiële kandidaat en ook niet gemerkt dat de e-mail van sales manager die de reden van het conflict en de oorzaak van het verlies.

Er zijn enkele belangrijke punten die hieronder genoemd die wijzen op de uitdagingen van de Human Resource Afdeling-

Een groot aantal e-mails- Human Resource Afdeling wordt het aantal e-mails op regelmatige basis van de kant van de aanvrager, organisatie, onderzoek en nog veel meer, dus voor het beheren van alle e-mails bekijken en beantwoorden op tijd is niet mogelijk, indien de afdeling is het handmatig te doen.

Slechte tracking– Het is goed om e-mails ontvangen van verschillende plaatsen en dat ook in groot aantal, maar om hen te volgen stap voor stap of in een systematische wijze, het is opnieuw niet mogelijk als de afdeling handmatig doen.

tijdrovende– Het zal een tijdrovend proces als de dienst zal doen, het antwoord op handmatige basic te veel lastig te beheren.

Download cv elke keer– Elke keer gewijd human resource personeel heeft om te downloaden van de cv. Er is geen quick view of real-time viewer.

Geen quick view voor documenten – Als Human Resource-afdeling is het beheren van het gewoon als de traditionele methode, dan zal het tijdrovende proces dat kan leiden tot het enorme verlies omdat er geen snelle weergave van het document.

Missen verdient de kandidaat – – de Juiste persoon op de juiste plaats als er lange tijd is dan kan uw hr-Afdeling kan verliezen van een verdienstelijke kandidaat omdat er geen follow-up of misschien laat terugkeren.

Slecht management– Geen enkele wetenschappelijke en systematische wijze voor het beheren van de e-mails die afkomstig zijn Human Resource Afdeling, zodat het zal een slecht management.

Cloud-opslag niet beschikbaar– Alle gegevens worden op uw systeem, die zal verhogen van uw RAM-geheugen en zal het systeem vertragen omdat er geen opslag in de cloud om de record of de gegevens op te slaan.

het Inhuren van een geschikte kandidaat maken of breken het bedrijf– de Toekomst van de organisatie hangt af van de enige kandidaat die zal worden ingehuurd die behoeften snelle follow-up en veel details in verband met de kandidaat die alleen mogelijk is wanneer de afdeling is het aansluiten op de juiste tijd anders goede kandidaat nodig zijn overal.

Lange sollicitatieprocedure, podia beheert dit met e-mail is heel moeilijk– Ja voor het beheren van de dingen op e-mail en het bijhouden van de kandidaat stap voor stap niet mogelijk is via de traditionele mailing systeem.

Ontvangstbevestiging aan de aanvrager is er niet– Als u een ontvangen e-mail hoe die kandidaat kunt er zeker van zijn dat hun e-mail te bereiken, het toegewijde personeel voor deze Human Resource Afdeling hebben om te antwoorden op elke e-mail die zou een langdurige taak.

Niet in staat om de prioriteit van e – mail Die e-mail is het belangrijk dat het moeilijk zal worden om aan te melden en oplossen van de gerezen ongerustheid omdat er geen systeem in de traditionele e-mailen hetzelfde uit te voeren.

het Gebrek aan beveiliging- Voor de Human Resource Afdeling van gegevens is het meest belangrijk. Zo is er het probleem om de gegevens verloren omdat er geen opslag in de cloud beschikbaar voor het opslaan van belangrijke data.

Human Resource Help-desk System

Human Resource helpdesk Systeem

Belangrijkste punten voor de oplossingen om te gaan met de uitdagingen worden hieronder genoemd-

Ticket toewijzen met behulp van automatische workflow– Nu met het gebruik van cloud-gebaseerde UVdesk help-desk systeem elke e-mail zal zetten in het ticket.

De workflow bestaat uit drie dingen (1) Event – Hier evenement betekent: ‚wat is het onderwerp of je kunt zeggen triggers. (2) de Voorwaarden – Set van regels (3)Actie – Wat zou de actie voor de bijzondere situatie of gebeurtenis. Dit is een unieke en sterke functie van UVdesk die het automatiseren van uw Human Resource Systeem.

Met de hulp van de workflow, zullen de zaken heel eenvoudig te bedienen Ticket wordt automatisch toegewezen aan de toegewijde medewerkers, Automatische antwoord in zal gaan als de bevestiging van een Ticket. differentiatie.

In de human resource afdeling van de behoeften van het personeel in te huren verschillende kwalificaties van de kandidaat voor het andere doel, zodat de workflow is het ultieme voor het automatiseren van het proces in een systematische wijze.

Mailbox– Mailbox is een e-mail forwarder. Het zet de e-mail in de tickets in real time. Elk ticket kan worden bekeken op een plaats die in de lijst ticket van uw UVdesk ondersteuning paneel.

Filter Bekijken Als u filter die u hebt gemaakt weergeven dan wanneer u zal nodig hebben om de ticket van dat bepaalde agent door te klikken op de naam van de lijst sorteren dienovereenkomstig.

Bestand Viewer-In build file viewer in UVdesk. Er is dus geen noodzaak om te downloaden, de CV en andere documenten en dat zal redden van de kostbare tijd van de Human Resource Afdeling.

Human Resource Help-desk System

Human Resource helpdesk Systeem

Cloud Gebaseerde Opslag Dit is de veilige kant voor de Human Resource Afdeling om bescherming van de waardevolle en belangrijke gegevens en bestanden die gerelateerd zijn aan iedereen, zodat uw systeem kan werken feilloos en krijg het snel wanneer zal nodig hebben.

Unieke Id van een Ticket- Elke bezorgdheid opgewekt door iedereen zal zetten in de kaart en elke kaart zal worden met een unieke id die wordt onderscheiden van het ticket en worden bij het beheer van het ticket.

Alles op één plaats van Alles te verzamelen op één plaats, dat is de lijst ticket niet nodig om in te loggen op meerdere e-mails. Eenvoudig te doen met een follow-up op een systematische manier. Geen e-mail blijft onbeantwoord.

Voor eventuele vragen en ondersteuning sluit ons op support@uvdesk.com.

Category(s) uvdesk
. . .

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked*


Be the first to comment.