9K Views

De Helpdesk via je Sociale Netwerk

Updated 13 January 2023

Facebook Linkedin

Dit is een Social Media Tijdperk waarin alles verbonden is met het Sociale Netwerk. Het aantal gebruikers van sociale netwerken wereldwijd is 2.34 miljard ( Bron) en het percentage van de AMERIKAANSE bevolking met een sociaal netwerk profiel is 78% ( Bron ). De naam van iets en het zal zijn op de Sociale Media Platform. Het is de meest krachtige medium om je Merk te promoten onder millennium gebruikers zijn allemaal verbonden via Sociale Media. Het is een platform waar u terecht kunt voor alle updates rond de wereld op je smartphone en systeem.

Sociale Media is een krachtige tool in termen van het creëren van branding voor uw Bedrijf. Alle Zakelijke informatie, foto ‚ s in verband met zakelijke gebruikers worden weergegeven op de Social Media pagina van dat bedrijf. Als u wilt zien hoe goed een bedrijf is, kunt u een bezoek brengen zijn geverifieerd of de Authentieke Social Media pagina.

Laten we praten over de e-commerce Sites, dan is Social Media speelt een aanzienlijke rol in de promotie, communicatie tussen de klanten en verkopers, het verstrekken van de updates, zoals kortingen, punten, enz. Als u uw e-commerce Winkel, dan moet je promoten op Social Media zoals u zult hebben enorme dekking van klanten en andere gebruikers. De klanten en de verkopers met elkaar in contact via de Sociale Netwerken. Een van de voordelen van het bevorderen van de Winkel op de Sociale Media is „Beoordelingen“. Er is een lijn „We hebben mensen nodig die ons feedback te geven. Dat is hoe we het beter“ – Bill Gates en dit geldt in alle aspecten. In de Sociale Media, de verkopers over de hele wereld en de klanten zijn aangesloten.

Laat ons een voorbeeld waar een klant bestelt een product van een online e-commerce portal. Als het product wordt belemmerd of als er sprake is van enige vertraging in de levering van het product dan is de klant kan met vragen over de Sociale Media-pagina van de online e-commerce portal. Direct antwoord of antwoorden in een bepaalde tijd van het Support team van e-commerce Portal kan de controle van de situatie en de vraag van de klant kan worden opgelost.

de Belangrijkste Zorg-

Nu komt de vraag „Bent u in staat om voldoende ondersteuning aan uw klanten die na hun vragen via de Sociale Media“? Zijn uw klanten krijgen van de kwaliteit van de ondersteuning die ze nodig? Is iedereen het toezicht op de ondersteuning door de agenten naar de klanten? Vragen zijn weggelaten door een agent te wijten aan welke reden? Goed, al deze vragen en moet men controleren van deze punten. Als je succesvol bent in het beheren van al de vragen van uw klanten afkomstig uit alle platform-dan zult u zeker hebben veel tevreden klanten.

Oplossing

Is het niet, het zou geweldig zijn als je een Ticket Systeem zou zetten de klant en de post in de Tickets of de Klant Tweets in het Ticket Systeem? Als u denkt over een dergelijke helpdesk dan heb ik een oplossing met de naam UVdesk Webkul.

UVdesk wordt geleverd met twee meest belangrijke Social Media-Integratie- Facebook App-Integratie & Twitter-App-Integratie. In Facebook App-Integratie, de opmerkingen & de posts van de gebruikers binnen de post van de onderneming of afzonderlijke post van de bezoekers zal worden omgezet in tickets en automatisch doorgestuurd naar het ticket-systeem van het bedrijf. Op deze manier, u mist nooit meer een gesprek of verzoeken van de klanten. De admin of de agent kan antwoordformulier hun ticket systeem. Als u een nieuwe gebruiker bent niet geregistreerd bij ons dan uw muur post zal je dat bij ons is geregistreerd en in de volgende discussie, zie je de link om toegang te krijgen tot uw UVdesk account. Ze kan zelfs inloggen op hun support portal en de voortgang van hun query ‚ s met hun Facebook-referenties.

In de Twitter App-Integratie, alle tweets van de gebruikers zal worden doorgestuurd naar uw ticket systeem en kunt u het antwoord van er alleen, zonder de noodzaak voor het inloggen op de Twitter-account. Deze app is zeker een time-saver, vooral als je nog stapels van kaarten in de rij te wachten voor de reactie. Het is een kans voor het verbeteren van de identiteit van uw bedrijf, het bereiken van nieuwe klanten en het betrekken van potentiële klanten voor het ontwikkelen van zakelijke relaties. Als we weten dat de Sociale Verbinding is belangrijk voor elk bedrijf en UVdesk helpt bij het opzetten en beveiligen. Zowel de apps aangeboden door UVdesk is veilig en volgt de Standaard Code Patroon. Er zou geen SQL-Injectie in uw website en de gegevens zouden worden beschermd altijd.

Conclusie

„Het duurt 12 positieve ervaringen te maken voor een onopgeloste negatieve ervaring.‘ ( Bron: „het Begrip van de Klanten“ door Ruby Newell-Legner ) en in de e-commerce Industrie, een negatieve recensie kan ergste effect. Dus, het is beter om te voorkomen dat de beoordelingen van ontevreden klanten door het aanbieden van een superieure kwaliteit van de ondersteuning. Ik hoop dat je genoten hebt van het lezen van deze blog. Gelieve te voelen vrij om ons te contacteren voor meer informatie of als u wilt kan alles vragen support@uvdesk.com

Category(s) featured uvdesk
. . .

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked*


2 comments

  • fernando
    Se puede implementar el envío de los tickets a nuestros agentes mediante alguna aplicación de mensajería como whatsapp o telegram?
    • akshaykrsingh.bd358 (Moderator)
      Thank you for contacting us. We have created a ticket on your behalf and our team will assist you shortly.