App Center-

Catalyst-App-für-Ihr-Support-System

3dCart App

Saas

Frei


Ontsnappen aan de dubbelzinnige onderzoek die probeert om een terugbetaling te krijgen, extra diensten, enz als je een enorme customer, orders, lijkt onmogelijk. Voor de controle van de order-Id ’s, maakt gebruik van de hulpprogramma‘ s van derden en als u een groot aantal query ‚ s dan kan het uitstel van de respons proces als u te controleren om gerelateerde details voor elke zoekopdracht.

Om dit probleem te overwinnen, we hebben 3dCart App. U kunt toevoegen 3dCart Kanaal in de UVdesk Account en vervolgens kunt u het ophalen van de bestelling met betrekking details van 3dCart Order Id rechtstreeks op het ticket-systeem, dat bespaart de tijd van het ondersteunend personeel en het verbeteren van de efficiëntie.

het Consolideren van gegevens op één plaats:

De details van een order aantal van 3dCart website op het ticket-systeem te versnellen van de procedure.

het Verbeteren van de efficiëntie van de agenten:

Deze app zal duidelijk alle twijfels in verband met de nummer van de bestelling die door de klant verstrekt en help de agent bieden betere ondersteuning aan de klant.

Ondersteunt Tal van Kanalen:

Het toevoegen van meerdere e-commerce Kanalen in de UVdesk als per de eis en het valideren van de gegevens van de bestelling via het e-commerce Kanaal.