App Center-

Catalyst-App-für-Ihr-Support-System

VirtueMart App

Saas

Frei


Ontsnappen aan de misleidende query ‚ s die probeert om een terugbetaling te krijgen, ruilen, extra services als je een enorme customer, orders, producten onmogelijk lijkt. Voor de controle van de order-Id ’s, maakt gebruik van de hulpprogramma‘ s van derden en als u een groot aantal query ‚ s dan kan het uitstel van de respons proces als u te controleren om gerelateerde details voor elke zoekopdracht.

Om dit probleem te overwinnen, we hebben VirtueMart App. U kunt toevoegen VirtueMart Kanaal in de UVdesk Account en vervolgens kunt u het ophalen van de bestelling met betrekking details van VirtueMart Order Id rechtstreeks op het ticket-systeem, dat bespaart de tijd van het ondersteunend personeel en het verbeteren van de efficiëntie.

Vertonen Om de Gegevens op het Ticket:

Voor de details van een order nummer uit de VirtueMart Winkel op het ticket systeem voor het versnellen van de procedure.

Sla de agenten van Scam-Query ‚ s:

Deze app helpt bij het ondersteunend personeel of van de agent om onderscheid te maken tussen authentieke en valse klant bij het ophalen van de bestelling verwante gegevens op het ticket en het opslaan van de tijd van het personeel.

Ondersteunt Tal van Kanalen:

Het toevoegen van meerdere e-commerce Kanalen in de UVdesk als per de eis en het valideren van de gegevens van de bestelling via het e-commerce Kanaal.