App Center-

Catalyst-App-für-Ihr-Support-System

Reverb App

Saas

Frei


Het kopen en verkopen van spullen online is nu een fluitje van een cent. Tegenwoordig, de betaling proces is ook beveiligd is dat je gemakkelijk kunt selecteren op het product en de kassa van de online winkel. Ook heb je online klantenservice waar het ondersteunend personeel of de agenten kunnen kijken na in uw vragen en voorzien u van een geldige en toereikende oplossing.

Er zijn gevallen van valse kwesties die een enorme verspilling van de tijd van het ondersteunend personeel. Om het valideren van de klant, hebben we e-commerce App voor Reverb, waarin het ondersteunend personeel of de agent haalt de order gerelateerde details van de Reverb voor de ticket systeem van UVdesk direct. Op deze manier, geen echte klant zal gemist worden en de agent kan het voorkomen dat de fraude gevallen.

getoond onder één dak:

De details van een order aantal van Reverb online winkel op het ticket systeem voor het bevestigen van de ondersteuning van het proces.

Sla de agenten voor frauduleuze query ‚ s:

Deze app geeft inzicht in de ondersteuning van het personeel over het verzoek van de klant en hun originaliteit en het zal helpen de medewerkers om te dienen voor de echte klant in een betere manier.

Ondersteunt Tal van Kanalen:

Het toevoegen van meerdere e-commerce Kanalen in de UVdesk als per de eis en het valideren van de gegevens van de bestelling via het e-commerce Kanaal.