App Center-

Catalyst-App-für-Ihr-Support-System

MercadoLibre App

Saas

Frei


Kopen en Verkopen hebben een integraal onderdeel geworden van ons leven. Wij geven de voorkeur om online te winkelen als het bespaart tijd, het is ontspannend en meer opties. Bieden online ondersteuning aan de klanten is het ook van belang en bepaalt het succes van de online business. Als de klanten tevreden zijn en tevreden met de ondersteuning die de kwaliteit dan dat het uiteindelijk zal leiden tot meer omzet.

Er zijn frauduleuze zaken die een enorme verspilling van de tijd van het ondersteunend personeel. Om het valideren van de klant, hebben we e-commerce App voor MercadoLibre, waarin het ondersteunend personeel of de agent haalt de order gerelateerde details van MercadoLibre naar het ticket systeem van UVdesk direct. Op deze manier, geen echte klant zal gemist worden en de agent kan het voorkomen dat de fraude gevallen.

Alle gegevens op één plaats:

Het ophalen van de details van een order nummer uit de MercadoLibre website op het ticket systeem om de snelheid van de ondersteuning van het proces.

Meer Macht aan de agenten:

Deze app zal duidelijk alle twijfels in verband met de nummer van de bestelling die door de klant verstrekt en help de agent bieden betere ondersteuning aan de klant.

Ondersteunt Tal van Kanalen:

Het toevoegen van meerdere e-commerce Kanalen in de UVdesk als per de eis en het valideren van de gegevens van de bestelling via het e-commerce Kanaal.