7K Views

UVdesk in een oogopslag

Updated 3 March 2022

Facebook Linkedin

UVdesk in een oogopslag

Een customer support platform waar klanten met behulp van haar productieve en kwalitatieve diensten.

„Ons motto is om het makkelijk te maken voor de klanten om in contact te komen met de business processen en het bouwen van een hechte zakelijke relatie.“

Klant-Personeel-Relatie

Een geschikte bestemming waar een klant kan gemakkelijk vlag elke vraag over een product de informatie en de drang om het oplossen van de query ‚ s binnen een moment als een probleem komt en ook een weegschaal als het bedrijf groeit dat uiteindelijk heeft geleid tot de ontwikkeling van de UVdesk. Maakt het gemakkelijk voor het merk om hun producten te promoten met het einde van de gebruikers. De verkering periode tussen de klant en UVdesk toont een onverbrekelijke band. De kwaliteit van de diensten en het oplossen van de efficiëntie van de problemen instappen met ons naar de heerlijkheid en het bereiken van klanttevredenheid. Er wordt op vertrouwd dat wereldwijd door meer dan 30.000 klanten. Hoewel zakelijke relaties zijn complex, maar UVdesk maakt hen iets makkelijker met de volgende generatie bijstand apps. Om de klanten het leven makkelijker door het opduiken van de antwoorden voor hun query ‚ s in de voorkant van hun gezicht en verrukt zijn met wat we hebben ze allemaal over in UVdesk.

Niet alleen UVdesk stroomlijnt de communicatie, maar het houdt een gedetailleerde registratie van de verzonden problemen, waardoor het makkelijker wordt om updates volgen en rapporteren over wat het werk gedaan was. In aanvulling op dat, het heeft een aantal tijdbesparende tools zoals ticket views, triggers, automatisering helpt u direct wat het meest – voor een betere klantenservice en meer betekenisvolle gesprekken.

Waarom UVdesk? Het is, vanwege de veelzijdigheid van aanpak om de betrokkenheid van klanten zodat u om te horen, reageren en maak indruk op uw klanten die niet mogelijk eerder. Het is alleen niet een helpdesk tool, maar de snelste manier om een uitstekende klantenservice.

Net als de vaardigheid van UVdesk, het pad aan de kwaliteit van de klantenservice is een voortdurende expeditie, bestaande uit vertegenwoordigers van de commodity(product) en klantenservice.

Commodity:

Gewaardeerd door de gebruikers zijn eenvoud en elegantie, UVdesk is het zeker op korte bestemming van het inschakelen van een grote customer service-ervaring. De verduidelijking van een eventuele oplossing in deze helpdesk is echt eenvoudig om te proberen, te installeren en te gebruiken. Ook voorzien van een lightning-een zeer snelle interface die zal uw agents zeer productief, gepassioneerd en toegewijd aan het helpen van klanten in de best mogelijke manier. Traag reageren op vragen van klanten is waarschijnlijk de belangrijkste factor achter de arme klant tevredenheid, maar met UVdesk, het product nooit zal u neer vertragen. Door onze luidruchtige rapportage en analyse, dan heeft u altijd de toegang tot de belangrijkste gegevens die u zal helpen bij het maken van workflow-verbeteringen en het stimuleren van productiviteit in het algemeen.

klantenservice:

Het is niet mogelijk om een lichtvoetig plezier elke keer terwijl de ondersteuning van de klanten soms is het rustig indurated om ze te verwerken. Wakker worden gefrustreerd klanten bellen elke dag, het oplossen van problemen met de dag kunt genieten van de energie-niveau van een enthousiaste agent. UVdesk kunt u zetten om uw portaal tot een spannend spel waar elke ondersteuning query is een kans om te scoren meer. Je krijgt om aan te geven wat echt belangrijk is voor uw steun.

Eigenschappen:

  • het Verstrekken van 24×7 customer support facility, waardoor de klanten dienen hun query ‚ s in de oneven uren te d.w.z. timezone ondersteuning voor internationale klanten.
  • Werkt efficiënt als teamgenoten kan dienen hun technische problemen en wordt het snel opgelost.
  • E-mail ophalen in support facility, op UVdesk systeem.
  • Gebeurtenis activeren ondersteuning, d.w.z. het activeren van een gebeurtenis als actie heeft ontslagen of hebben gehandeld.
  • Biedt een zeer gebruiksvriendelijke interface met het gemak voor de klanten en uitkeringen organisatie door hen te bevrijden van de implementatie complexiteit.
  • Mogelijkheid om effectief te organiseren en monitoren van uw actieve werklast biedt enorme voordelen in termen van het ticket doorvoer en de resolutie van de tijd.
  • het Beheer van de kennisbank door het toevoegen van een gedetailleerde uitleg van de artikelen over volledige functionaliteit van UVdesk en updaten ze voor de klant gemakkelijker te maken.
  • Laat admin te maken van tussenpersonen en wijs ze toe aan een groep.
  • Aanpassen van de gehele service portal als per uw keuze, zonder alle complexiteit en geen kennis van programmeren vereist.

 

Category(s) uvdesk
. . .

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked*


Be the first to comment.