11K Views

Tips om te overwinnen frustratie en irritatie van de klanten

Updated 29 June 2023

Facebook Linkedin

Geen kwestie hoe om te gaan met de gefrustreerde klanten is geen eenvoudige klus om te doen. Er is een fijne lijn tussen geduld en het verliezen van rust. Omgaan klanten met geduld kan werken in het voordeel voor de agent in tegenstelling tot ongeduldig, die gelijk is aan het graven van je eigen graf. Afhandeling van de vragen van de gebruikers met slimheid en wanneer ze verlaat met een glimlach moet aanwezig zijn op hun gezichten dat moet het uiteindelijke doel van een medewerker van de klantenservice. Hoe de reactie van de klanten zal beslissen of ze tevreden zijn met de oplossing of gezworen dat ze niet in de voetstappen op ons portaal.

Volgens Newton ‚ s derde wet van beweging„Voor elke actie is er een gelijke en tegenovergestelde reactie“. Het is volledig voorspelbaar als iemand spreekt ruw dan in ruil daarvoor zal ook het vuur terug, maar tijdens het uitvoeren van een onderneming hebt u de controle van uw humeur en het aanpakken van de situatie met kalme en samengesteld manier.

Dus, hier zijn een paar tips om te verwerken kritische situaties met uithoudingsvermogen:

Niet om te betogen met de klanten:

gefrustreerd-klanten1

Het is ook duidelijk dat ontevreden klanten uiten hun woede sommige mensen kan strekken dat te ver, maar als een agent, moet u de integriteit te bewaren en niet om te betogen terug. Als de klanten beginnen te misbruiken, laat ze dan weten dat u kunt begrijpen hun wrok en zijn hardheid is niet de oplossing en ook u bent er om hen te helpen in de best mogelijke manier, maar kan het niet doen totdat ze vestigen zich in vrede.

niet op een persoonlijke opmerking:

gefrustreerd-klanten

Onthoud altijd dat als een ontevreden klant eindigt door u belt en begint te klagen over de diensten, dan hoeft u niet verliest uw koele, probeer je best om te gaan met de situatie, omdat de opdrachtgever is niet een kwaad die de intentie heeft van vervelende u te maken uw dag tot een worst.

Alles wat ze wilden is uw aandacht en wilde ervoor zorgen dat als er iemand is naar hen te luisteren als iemand de zorg voor hun problemen of niet.

Luisteren naar de problemen en het voorbereiden van documenten:

De voorbereiding van noten klinken goed. Zorg ervoor dat u geschreven hebt, elke en alles wat is gezegd door de gebruikers. Dus als de klanten terug blijven komen op een bepaald punt dat u in staat zullen zijn om hen te helpen gemakkelijk door de voorbereide record. Niet dat ze zich beledigd dat ze schuld hebben. Alleen voelen ze zich blij met de verwoording „wij lossen dit probleem zo snel mogelijk“.

het Verspreiden van een boze klant naar een loyale een:

Een boze klant is één van de meest uitdagende facetten van de klantenservice. In plaats van het beschouwen van de gebruikers problemen, kunnen ze worden behandeld als een kans. Als u met succes kunt diffuus een boze klant en bieden een passende oplossing voor hun klacht, wordt het zo eenvoudig om een schimmel die boos gebruiker in een trouwe één voor het leven.

Category(s) uvdesk
. . .

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked*


Be the first to comment.