App Center-

Catalyst-App-für-Ihr-Support-System

Wilt App

Saas

Frei


Nu kunt u het ophalen van de bestelling verband houdende gegevens van de klant gekochte producten uit Wilt Webstore naar de UVdesk Ticket Systeem naadloos en in een paar klikken. Het ondersteunend personeel of de agent kan het bijwerken van de order-ID en selecteert u Wilt Opslaan en vervolgens de details van de ingevoerde order-ID zal worden opgehaald op het ticket systeem in real-time.

Wilt App-Integratie bespaart u de tijd van het ondersteunend personeel als ze ziet de details van de bestelling tot het ondersteunend personeel op het ticket-systeem, zonder dat daarbij hun UVdesk Portal. Zelfs het toevoegen van Wensen Kanaal in de UVdesk Account is eenvoudig en de admin kunt het verbeteren van de efficiëntie van de agenten.

Bekijk de Details van de Bestelling op het Ticket:

Nu het ondersteunend personeel of de agenten kunnen de details van een order aantal van Wis-Online Winkel op het ticket-systeem, dat een impuls zal geven aan de ondersteuning van het proces.

Betere Validatie Proces:

Deze app helpt bij het ondersteunend personeel of van de agent om onderscheid te maken tussen authentieke en valse klant bij het ophalen van de bestelling verwante gegevens op het ticket en het opslaan van de tijd van het personeel.

Ondersteunt Tal van Kanalen:

Het toevoegen van meerdere e-commerce Kanalen in de UVdesk als per de eis en het valideren van de gegevens van de bestelling via het e-commerce Kanaal.